Buducnost

Znaci mislis da necemo moci nekad modifikovati nasa tela? :think:
ah.... i dalje ista prica...... hajde okreni se oko sebe, ali ne u vl jer nema efekta
i konacno raskrsti sa tim na anatomija nema veze sa nevinoscu
mislim da ce vam curac u buducnosti biti sve manji i manji jer ga sve manje i manje koristite...a i vestacka oplodnja je tu...
kako da ga koriste kad im se ne dize ako nemaju pun novcanik/auto da si boostuju samopouzdanje :rumenko:

ah.... i dalje ista prica...... hajde okreni se oko sebe, ali ne u vl jer nema efekta
i konacno raskrsti sa tim na anatomija nema veze sa nevinoscu

kako da ga koriste kad im se ne dize ako nemaju pun novcanik/auto da si boostuju samopouzdanje :rumenko:

hm,to je veliki problem...ja ne znam kako da objasnim muskarcu da me zabole sve zivo i "mrtvo":lol:,koliki mu je curac i da li ima nesto ili nema...
doduse,ajd mora u glavi nesto da ima,al sto je meni "pametno" nekom je glupo,i obrnuto...

privrzenost je bitna i bice, dok god ljudi imaju emocije i ego.....e sad, sto neko razna go.vna jede zbog partnera, to je druga prica.....a ima i onih koji su operisani od ljubomore i ne smeta im s kim im partner opsti....ali, za njih bi rekla da im fali koja daska u glavi......

Back