Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U vezi sam sa jednim deckom. On je ok. Ipak, kada neko kaze za decka da je ok, a ne nesto vise, to je pocetak kraja. Sinoc sam imala nastup sa Teom i Bebom. Igrale smo tri sata. Ipak, ja sam bila zvezda. Svima sam se dopala. Svi me vole. Kao i obicno. Sinoc sam upoznala jednog slatkog decka. On je biznismen. Iz Crne Gore. Crn je, sladak. Malo mi je bilo glupo, ali sam mu dala broj. Sada se osecam glupo. Moram da raskinem s deckom, a ovaj drugi me zove da izadjemo sada kafu.
![]()
pa nemoj prekinuti odma sa dechkom dok nevidish je li montenegriner vrijedi chemu
nije od sapuna pa da se troshi
Podrzavampa nemoj prekinuti odma sa dechkom dok nevidish je li montenegriner vrijedi chemu
Koja je poenta imati momka/devojku na lageru ako ti dotični/a ne odgovara??
Jel to postalo zabranjeno biti solo ili je zabranjeno imati seks van "veze" pa makar ona bila i trula?
U vezi sam sa jednim deckom. On je ok. Ipak, kada neko kaze za decka da je ok, a ne nesto vise, to je pocetak kraja. Sinoc sam imala nastup sa Teom i Bebom. Igrale smo tri sata. Ipak, ja sam bila zvezda. Svima sam se dopala. Svi me vole. Kao i obicno. Sinoc sam upoznala jednog slatkog decka. On je biznismen. Iz Crne Gore. Crn je, sladak. Malo mi je bilo glupo, ali sam mu dala broj. Sada se osecam glupo. Moram da raskinem s deckom, a ovaj drugi me zove da izadjemo sada kafu.
![]()
pa nemoj prekinuti odma sa dechkom dok nevidish je li montenegriner vrijedi chemu
E, stvarno je sladak. Bili smo na kafi, ali... jos sam sa deckom, a sa njim malo... onako talasam. Da vidim kakav je. Za sada je djentlmen.![]()