Buducnost-Varvari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

CoGeR

Početnik
Poruka
26
VARVARI" PREBILI HRVATE!
Navijači Budućnosti istukli hrvatske navijače ispred dvorane "Morača", i tako bar malo sačuvali čojstvo i junaštvo Crnogoraca
"Varvari", navijači Budućnosti iz Podgorice, potrudili su se da Hrvati koji su došli da bodre svoju reprezentaciju na EP u košarci ne zapamte Podgoricu baš kao sasvim prijateljski grad. Oni su sačekali hrvatske navijače posle utakmice sa Turskom, prebili ih i tako na svoj način demantovali da "zapadni susjedi" u Crnoj Gori imaju prijateljski tretman.

Jedan od vođa "varvara", koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je za Kurir da se grupa naše bivše "braće" veoma loše provela posle nedeljne utakmice između Hrvatske i Turske, odnosno da je zbog prejakog obezbeđenja prava "dobrodošlica" možda malo zakasnila, ali da je zato bila "po propisu".

- Hrvati su u Podgoricu najčešće dolazili pred utakmice organizovano, autobusima, a od granice do dvorane "Morača" uvek su imali izuzetno jaku pratnju policije. Zbog toga nismo mogli da ih "dočekamo" onako kako smo želeli, jer nismo uspevali ni da im priđemo. Međutim, oni koje smo mi "peglali" u nedelju, posle njihove utakmice sa Turskom, usudili su se da dođu na meč svojim kolima.

- Sačekali smo ih u blizini "Morače", tamo gde su parkirali automobile. Skinuli smo Hrvatima sva navijačka obeležja, uzeli im transparente, šalove, zastave, a njih propisno izmlatili. Ni njihovi automobili nisu bolje prošli, polomili smo nekoliko, a jednom vozilu smo potpuno uništili šoferšajbnu - ispričao je vođa "varvara", i dodao:

- Nas je bilo tridesetak, podeljenih u dve grupe, a oni su došli u nekoliko punih automobila. Hrvati su bez veze, pokušali su malo da nam se suprotstave, ali su brzo odustali i počeli da beže. Nismo hteli da im dozvolimo da se "šire" po Podgorici. To ne dozvoljavamo nijednoj navijačkoj grupi, a posebno ne njima. I ubuduće će tako biti sa svima koji dolaze u Podgoricu.

- Iznerviralo nas je kada smo pročitali da su Hrvati zadovoljni kako su primljeni, i zbog toga smo morali da ispričamo šta se desilo u nedelju. Oni su možda očekivali podršku Podgoričana, ali su za njihovu reprezentaciju navijali samo Hrvati iz primorja, iz Kotora i Tivta. Nikom od "varvara" ne bi palo na pamet da navija za Hrvatsku, svi smo bili uz Italiju.

Navijač Budućnosti rekao je da je glavni grad Crne Gore ovih dana prepun policije.
- Policije ima na svakom koraku, osećamo se kao da smo u Izraelu. Inače, vidimo da se Slovenci super provode po Beogradu, da ih ima nekoliko hiljada i da uživaju. Ovde ni slučajno ne bi bilo tako. Verujte, da smo mi u Beogradu, i Slovenci bi prošli kao Hrvati. Napali bismo ih bez problema - dodaje vođa "varvara".


Trebalo je da okače zastavu SCG

Navijači Budućnosti ne žele da komentarišu činjenicu da na podgoričkoj dvorani "Morača" nije istaknuta zastava Srbije i Crne Gore:
- Nismo pričali o tome, smatramo da je to pitanje kojim treba da se bave političari. Ne mogu da govorim u ime ostalih navijača, ali ja mislim da je na dvorani morala da se nađe zastava Srbije i Crne Gore, iako naša reprezentacija nije igrala u Podgorici. Mora da se zna u kojoj zemlji se održava Evropsko prvenstvo.


i vi ste trebali ovako!!!

p.s. jes da je smor chitat ali prochitajte ko ima zhivaca
 
GRIZZLY:
varvari su opasni svuda ......... a delije, grobari i ostali ne smiju ni da dodju u Podgoricu.... :twisted:


heheheh... svakim danom me sve vise iznenadjujes...
Varvari...heheh... boze..

Ma vi ste se pokazali za vreme evropskog prvenstva u basketu kad su se hrvati kao po zg setali sa dresovima kroz podgoricu a gde su bili varvari? Mozda u Budvi na moru, kupali se ...
 
bojan86:
heheheh... svakim danom me sve vise iznenadjujes...
Varvari...heheh... boze..

Ma vi ste se pokazali za vreme evropskog prvenstva u basketu kad su se hrvati kao po zg setali sa dresovima kroz podgoricu a gde su bili varvari? Mozda u Budvi na moru, kupali se ...
e stvarno ja nijesam vidio nijednog da se tako slobodno seta al ajde lako je tebi pricati iz Srbije 8)
 
GRIZZLY:
varvari su opasni svuda ......... a delije, grobari i ostali ne smiju ni da dodju u Podgoricu.... :twisted:


Ko su onda ovi???
36es.jpg





26bt1.jpg
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top