Buduћnost pripada Indiji........

То су они што им је крава света животиоња,па се још и мажу крављим изметом у својим паганским религијским обредима.

Али,и они су ми дражи од агресивних Англо-Саксонаца.

Smarash sa kravljim izmetom. Dosta mi je IDI DADA AMINa koji me je ubedio da se u Rusiji greju na susheni kravlji izmet a hrane sirovim kravljim izmetom.

Možda će moje dete i raditi u firmi koju poseduje Indijac, ali to za državu Indiju ne znači ništa.

Hteo sam da kazhem da ce standard Indijaca biti vishi od nasheg standarda tamo oko 2070te. A da radish kod Indijca, to je vec i sada moguce. Kraljevachki Magnohrom je bio prodat Mitalu, najbogatijem Indijcu. Dodushe, sve je proshlo neslavno, ovaj je rasprodao sve shto se moglo u fabrici i zbrisao.

To je trenutno tako i ne znači da će tako ostati. Svestan si toga?

Naravno, sve je nepredvidivo. Medjutim, cela Evropa i SAD vecinom zhivi od usluga, pre svega zahvaljujuci superiornoj tehologiji koju poseduje. Ja te pitam samo shta ce se desiti ako Kina ili Indija postanu tehnoloshki superiorni? A to uopshte nije iskljucheno poshto oni imaju sve vishe obrazovanih i to raste gotovo eksponencijalnom funkcijom. 10 glava uvek vishe zna nego jedna, zar ne?

Back