Jesu to oni što se voze na krovovima vagona i što jednom mesečno voz iskoči iz šina sa brojem žrtava ravnom cunamiju?
Ne verujesh da su 4 Indijca medju 10 najbogatijih? Skokni do Forbsovog veb sajta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu to oni što se voze na krovovima vagona i što jednom mesečno voz iskoči iz šina sa brojem žrtava ravnom cunamiju?
То су они што им је крава света животиоња,па се још и мажу крављим изметом у својим паганским религијским обредима.
Али,и они су ми дражи од агресивних Англо-Саксонаца.
Nemam razloga da ne verujem. Komentar se odnosio na naslov teme, a delimično i na ovu konstataciju o 4 Miškovića koji žive u Indiji jer to ne znači ništa.Ne verujesh da su 4 Indijca medju 10 najbogatijih? Skokni do Forbsovog veb sajta.
Nemam razloga da ne verujem. Komentar se odnosio na naslov teme, a delimično i na ovu konstataciju o 4 Miškovića koji žive u Indiji jer to ne znači ništa.
Ako je velik industrijski centar, dobro je za državu, a ne znači i za ljude koji tu rade.Nisu samo 4, nisam brojao, ali medju 1000 najbogatijih na svetu sigurno ima 100 Indijaca.
Druga stvar, grad Bangalor na jugu Indije je jedna od svetskih prestonica informatichke industije.
Smarash sa kravljim izmetom. Dosta mi je IDI DADA AMINa koji me je ubedio da se u Rusiji greju na susheni kravlji izmet a hrane sirovim kravljim izmetom.
Ako je velik industrijski centar, dobro je za državu, a ne znači i za ljude koji tu rade.
Па ти провери да ли се мажу(а негде чак и конзумирају!) или не.
Svejedno... Za državu možeš da kažeš da je ''dobra'' ukoliko većina stanovnika živi normalno. A u državi sa onoliko ljudi slabo šta može funkcionisati dobro.
I samo da znash, u Bangaloru su vishe softverski centri, nego industrija hardvera.
Mumbaj, bivshi Bombaj je finansijski centar.
Svejedno... Za državu možeš da kažeš da je ''dobra'' ukoliko većina stanovnika živi normalno. A u državi sa onoliko ljudi slabo šta može funkcionisati dobro.
Možda će moje dete i raditi u firmi koju poseduje Indijac, ali to za državu Indiju ne znači ništa.Ja samo hocu da kazhem da su oni brojni, a razvijaju se velikom brzinom. Tvoja i moja deca, a unuci sigurno ce raditi kod indijskih gazda.
Možda će moje dete i raditi u firmi koju poseduje Indijac, ali to za državu Indiju ne znači ništa.
Polaziš od pretpostavke da će Indija napredovati po pizanju standarda, a Srbija ne.Hteo sam da kazhem da ce standard Indijaca biti vishi od nasheg standarda tamo oko 2070te.
Polaziš od pretpostavke da će Indija napredovati po pizanju standarda, a Srbija ne.
Shvataš nepravilnost u priči?
To je trenutno tako i ne znači da će tako ostati. Svestan si toga?