Budućnost LjiS odnosa

Aston M

Aktivan član
Poruka
1.614
Šta mislite, kako će izgledati ti odnosi u narednih 50/60 godina? Deluje da će ljudi sve manje ulaziti u neka dugoročna obavezivanja.
-Da li će brak nestati (bar u Evropi i Americi)?
-Koliko će prosečno trajati vanbračne zajednice koje ga eventualno zamene?

promenice se dosta ljudi ce sve vise ziveti zajedno papir ce ostati samo za romanticare i nesigurne

ako se ne varam na zapadu(nemackoj) se gleda svaka zajednica koja traje duze od 2 godine ko da imas brak i snosis sve odgovornosti

ne ja cu da napravim software koji ce provaljivati soul mate persone i spajati bez % greske da ce se ikad razici,i tako niko nece biti sam,takodje cu da izmislim zakon za prevaru i ona nece postojati jer ce morati da se ozvanici kraj s jednom osobom ako bi sa drugom da se bode

I danas sve manje ima veza, brakova, to su uglavnom šeme i polu šeme... Čak ni to ne mogu da održe... Tako da ja verujem da će ljudi sve više biti odvojeni, sve više u nekim rovovima imagirnarnim i ratovati. Već sada sve slabije viđaš izmešana i društva, podele su počele opet da uzimaju danak. Ko se snađe snašao se, meni zapravo to i odgovara... Kapitalizam generalno.

Back