BuDuCi SrEdNjOsKoLcI

Hmm, i ja treba da upisem gimnaziju...I just have few months left with my friends :cry: Mnogo mi je krivo sto zavrsavam osnovnu, jer su nam nastavnici najjaci, drustvo je savrseno, i nemam sta vise da ocekujem...Tako da ne verujem da ce ista biti bolje u srednjoj...smrc...ma cu da ponavljam osmi :lol: :wink: :P

slytherin_rules:
Hmm, i ja treba da upisem gimnaziju...I just have few months left with my friends :cry: Mnogo mi je krivo sto zavrsavam osnovnu, jer su nam nastavnici najjaci, drustvo je savrseno, i nemam sta vise da ocekujem...Tako da ne verujem da ce ista biti bolje u srednjoj...smrc...ma cu da ponavljam osmi :lol: :wink: :P
u srdnjoj drustvo jos savrsenije, a nastavnici jos ludji
nije srednja tako losa

bleach:
Кулиража:
infidel:
u srdnjoj drustvo jos savrsenije, a nastavnici jos ludji
nije srednja tako losa

Sto se drustva tice, ono jes' ludje (nismo vise klinci), a sto se profesora tice :twisted: kod mene je bilo sasvim suprotno, sve idiot do idota sa par izuzetaka
za drustvo se svi slzemo, ali... sto se tice profesora... pa meni je bolje u srednjoj :lol:
Pola mojih profesora su Bugari i Bosanci i ne znaju bas najbolje srpski. Mozete da zamislite kakvo je ludilo slusati ih. :lol:

Back