(Buduci) chupavac (bar se nadam...)

hahaha :lol: Ma istrpi se jos malo covece. ;) I mene su gnjavili u srednjoj zbog kose. A bila je uredna, ali i dosta duga.

Ma yebi ga... Profani ostaju profani... :D Da ne ides mozda u neku ekonomsku. :lol: Tako mi to zvuci. Gnjavatori od profana... :roll:

Jos malo. ;) Kad prodje leto, imaces duzu kosu od svoje keve. :D

iluzionista:
hahaha :lol: Ma istrpi se jos malo covece. ;) I mene su gnjavili u srednjoj zbog kose. A bila je uredna, ali i dosta duga.

Ma yebi ga... Profani ostaju profani... :D Da ne ides mozda u neku ekonomsku. :lol: Tako mi to zvuci. Gnjavatori od profana... :roll:

Jos malo. ;) Kad prodje leto, imaces duzu kosu od svoje keve. :D
Ma zezao se covek....nije mislio nista lose. Takav je - lupa svakakve gluposti. Zamisli kad lik krene na cas 25 minuta posle zvona u susedno odeljenje, i izvuce drugaricu samo da bi joj ispricao neki vic...
Upadne tako na sred casa sa dnevnikom, provali nesto, izvuce nekog napolje (kao ima nesto vazno da mu kaze) i posle pola minuta ceo hodnik odzvanja od cepanja :D

Peruzzi:
Inache u cetvrtak mi je profesor hemije rekao da se ocesljam i da izgledam ko seoski djilkosh iz trijes devete, a preksinoc sam sanjao kako su me moji osisali dok sam spavao, pa se probudio, video da nema pola kose i jurio ih po dvoristu sa nekom stolicom, serpom cim vec, da ih ubijem...onda sam se odjednom probudio, prosao rukom kroz kosu, video da je sve tu, i provalio da sam se skroz preznojio....

u yebote....ovo postaje vec zabrinjavajuce
:shock: zar je taaako ozbiljno kad imas nocne more :shock: :shock:
a da se ti, blago meni, osisas :twisted: , da se manes vise fobija? :lol:

eh...kod mene u drushtvu likovi imaju svi duzu kosu od devojaka, makar je tako bilo, sad ih sve uhvatila manija da se shishaju... :( uglavnom,ako tebi to dobro stoji i ne smeta ti mnogo nemoj nishta da radish,...ako ti je chupavo - to je do yaya bwe! ako malo hocesh da je spustish koristi one balzame, ali mozesh tako i da se sjebesh...proceni sam, najpametnije su ti rekli oni koji su ti rekli da samo ostavish da raste...

Back