Budjenje

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.267
Dve licnosti u sebi. Jedna koja ispunjava taj socijalni deo tebe. Porodica, prijatelji, posao, obaveze. Nauceni smo kroz zivot da reagujemo po odredjenom sablonu. To je ono sto nas cini da se osecamo bezbedno, ususkano i prilagodjeno. i to je u redu. Socio bice...
Ipak ima ona druga strana. Obicno je potisnuta unutra. I iako je potisnuta nesto se dogodi, neki mozda i najobicniji momenat u svakodnevnici koji je probudi. Recimo prijatan miris. Pomirises nesto lepo i osetis kako senzacije putuju kroz telo. Odmah opusti, oraspolozi, nasmeje. I shvatis da je to samo pocetak. Jedan stimulans koji ti daje mogucnosti da istrazis jos vise. Pa se onda setis da je prijatan vazduh, lepo vreme, mozda topao vetar duva kroz kosu. Samo telo trazi vise. Zeljno tih prelepih nadrazaja. Pozelis mozda da si na plazi i da stojis u vodi dok ti talasi masiraju gleznjeve. Topla svetlost sunca koja cini pore na kozi da se otvore. Vape za daljnjim senzacijama. Setis se koliko zivot jeste jednostavan kada pozelis.
Sta te inspirise?

Инспирише ме вожња. Сама у ауту са отвореним прозорима и није битно где идем. То сам почела да практикујем у последње време. Не мора чак ни нешто далеко. Пола сата, 40 минута. Само да ми ветар мало проструји кроз косу.

Генерално, потребно ми је да на тренутке бар будем сама. А то је скоро немогуће.

Инспирише ме вожња. Сама у ауту са отвореним прозорима и није битно где идем. То сам почела да практикујем у последње време. Не мора чак ни нешто далеко. Пола сата, 40 минута. Само да ми ветар мало проструји кроз косу.

Генерално, потребно ми је да на тренутке бар будем сама. А то је скоро немогуће.
Ja praktikujem meditaciju za takve stvari i dosta pomaže

Često puta adrenalin, valjda kao potreba da se osetim živom.Ta "ušukanost"...zna da bude dosadna, pa se vremenom osećaš kao "živ...ali isto k'o mrtav".Inspirišu me izazovi!

Nocna setnja praznom plazom u ranu jesen, tad se talasi najlepse cuju, pogled sa vrha planine dok duva vetar,
brza nocna voznja automobilom po auto putu uz zvuke recimo

Jutarnja kafa na terasi sa voljenom osobom, slusanje vodopada, brzog potoka...ima toga dosta...:)

Potreba za prostorom. Skloniti se samo i osetiti olaksanje.

Nocna setnja praznom plazom u ranu jesen, tad se talasi najlepse cuju, pogled sa vrha planine dok duva vetar,
brza nocna voznja automobilom po auto putu uz zvuke recimo

Jutarnja kafa na terasi sa voljenom osobom, slusanje vodopada, brzog potoka...ima toga dosta...:)
Cool. Zvuk vodpada. Beli sum smirujuc i prijatan razgovor. O bilo cemu lepom.

Najvise me inspirise istinska ljubav, cuvstvena i senzitivna. A i nezavisno od ideala kojeg stvaram.. posto je sad manje o tome rec...takodje imam i tu svakodnevnu potrebu za istancanim culima, da sve dodirnem i da vidim, da slusam i da saslusam, dublje i sire. Zato i zelim da sto vise imam tu jednu primarnu svest da jedino sad i ovde postoji. Kako danas, tako i uvek.

A inspirise me jos sloboda i da se sto vise otisnem iz konfomizma i bolesnog drustva... u kojemu nista nije sveto.

A može
Može visoko..
A možeš i da tresneš, al bitno je da ne padneš na glavu
I da se ne plašiš da probaš ponovo
Ok podrazumeva se da je bezbedno. Kao voznja u zabavnom parku. Prvo je frkica nalet iz peta, kolena zakleckaju, a onda kada skapiras da je sve bezbedno krece voznja. Podigne se gore i vriska. Adrenalin i oslobadjanje. Doduse ja to vezujem i za hekni penki al ok u osnovi je osecaj u pitanju.

Kamo sreće da mene to inspiriše. Bio bih inspirisan svaki dan ceo dan.

Back