ukupno
Iskusan
- Poruka
- 5.405
Korov je biljka čiji kvaliteti još uvek čekaju da budu otriveni.
Zen poslovica
Zen poslovica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima.
Mislio sam prvo da napravim temu, ali odna sam video da vec postoji tema o budizmu. Interesuje me sledeće: Da li je osnivač budizma Siddhartha Gautama bio hindu religije koji je po duhovnoj tituli bio Buda? Da li je on od malena pripadao hinduizmu pa su njegova učenja postala posebna religija? Nadam se da me razumete, ako je on osnivač budizma, onda je morao biti pripadnik neke religije, sigurno je postojala neka religija u mesto gde se rodio, gde je ziveo, Buda od reođenja nije bio budista. Da li je ta religija bila Hinduizam sa obzirom da je to istočnjačka i jedna od najstarijih religija, a i u nekom smislu Budizam ima suprotna učenja od drevnog Hinduizma.
Hvala.
Zdravo svima.
Mislio sam prvo da napravim temu, ali odna sam video da vec postoji tema o budizmu. Interesuje me sledeće: Da li je osnivač budizma Siddhartha Gautama bio hindu religije koji je po duhovnoj tituli bio Buda? Da li je on od malena pripadao hinduizmu pa su njegova učenja postala posebna religija? Nadam se da me razumete, ako je on osnivač budizma, onda je morao biti pripadnik neke religije, sigurno je postojala neka religija u mesto gde se rodio, gde je ziveo, Buda od reođenja nije bio budista. Da li je ta religija bila Hinduizam sa obzirom da je to istočnjačka i jedna od najstarijih religija, a i u nekom smislu Budizam ima suprotna učenja od drevnog Hinduizma.
Hvala.
Zdravo svima.
Hvala.
Meditacija je ptica sa dva krila:
sloboda i ljubav
Jasna Popovic
![]()
...
postoji stravican Nesklad izmedju Reci & Slike.
Ptica moze biti i grabljivica ILI leshinar, uostalom kao i vecina ljudi ILI kao sto si nam ti u svojoj "B(l)udnosti" pokazao.
Ovo ti govorim za tvoje Dobro !!!
(P)ozdravljam te i time sam sa tobom zauvek zavrsio.