jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Џо, било је више сличних тема овој... довијају се на разне начине. Ја сам потпуном случајношћу дошао до једног примерка масонског часописа који је достављан само члановима масонерије овде у Бг... умро је један масон за време СМ - и пошто није имао наследнике полиција је једноставно као неважне - побацала те часописе на ђубре. Али, овде има људи који као лешинари увек знају како изгледају личне ствари и остало које се бацају иза смрти покојника на ђубре - па је један такав лик то покупио и донео мени јер зна да сам за такве ствари заинтересован. Ту у том листу има ПОТПУНО ОПИСАН (КАО ДРАМСКИ ТЕКСТ) ЧИТАВ МАСОНСКИ РИТУАЛ - човече, чист сатанизам и призивање духова...довољно је да ти кажем само то да се читав "ритуал" обавља ИСПОД ЗЕМЉЕ, тј. у некаквим подрумским просторијама...........
Да,да...То је најзначајнији део сатанизма данашњице,јер обликује друштвене системе(политички либерални покрети и НВО за "људска права").Зато сам и поставио тај лник да види онај ко је помињао Озириса и извео онакав погрешан закључак у вези религије.