Budimo malo samokriticni prema svom znaku :D

dragance91

Obećava
Poruka
81
Ajde malo da budemo iskreni jedni s drugima i iskreno da iznesemo mane naseg znaka.
Evo ja cu krenuti prvi
Ovan: previse brz, eksplozivne naravi, na momente preterano dominantan, svadjalica, volimo u svemu da smo prvi, brutalni u svadji umemo svasta da kazemo, ne trpimo autoritete i idemo glavom kroz zid.
A sada ako ima jos neka iskrena osoba izvolite budite malo samokriticni prema svom znaku.

Poslednja izmena od moderatora:
devica pa ono što sve nervira preterana analitičnost, mogu satima, lažem danima opet lažem mesecima da analiziraju nešto i opet budu u fazi da ih muči pitanje šta je ispravno? možda vama to smešno ali stvarno smo u stanju nabrojati takve argumente da bi pobili svakoga :lol:
zatim stidljivost, znaju biti užasno tvrdoglavi, a dosta često sam primetio i škrtost mada recimo sebe ne pronalazim u škrtosti iako nisam neko ko će bacit pare na glupost (valja me izvukoše ostale planete)
teško se zaljubljuju još teže odljubljuju
pa dosta nek neka devica nastavi...

Ја? Ја сам добар када ме не мрзи будем.

Када ме мрзи да ствари радим како треба, мој зез више не насмеје него смори и раздражи, моја креативност више не одушевљава већ повређује /креативно/, моје стизање на циљ се одлаже, мој изи-гоинг постаје изи-то-гет-бомб`д, мој интелектуални чарм постаје сирово "одјеби", итд.

Добро је што ме све мање мрзи. :)

kazem i ja za blizanca da je mentol nabedjeni koji voli da spava do 3 popodne,mene je fala bogu podznak uzo pod svoje

Меркур је код Близанаца ноћни симбол те Близанац радије спава дању, а ноћу је активнији када осећа више места за забаву, провод. Због тога већина журки остаје до касно у ноћ, односно јутро. Руке у вис, Меркур и Уран, оба симболи социјализације.

Жељко је у праву, не ваља прећи праг толеранције Стрелца, тада ништа не помаже код овог ватреног знака. Срећа па је ниво толеранције доста висок у поређењу с другим Ватреним знаковима. Ован одмах пукне и угаси се. Лав с централним делом једноставно одлази да сија на другом месту, ствара се ватрена стихија, али Стрелац се полако загреје, као камени угаљ, а онда се не бира шта страда.
Чуо сам једну реченицу

''Стрелац је добар, добар, али батине стрелца су најсуровије, никада их не заборавиш''.

Back