"budi mushko"

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Koliko cesto I u kojim situacijama kad vas nesto mrzi ( a pokusavate da prikazete da je muski posao) koristite ovu krilaticu?
Budi musko istresi tepih, budi musko kazi joj to I to, budi musko pocesi mi....itd.
?

Nikada, i ponavljam - nikada! ne koristim takve fazone da bih nešto dobila, ostvarila, postigla.
To me tako asocira na onaj ljigavi postupak kada supruge svadje i probleme rešavaju seksom, tzv pokrivač-pomirač :dash:
Ebeš bre to, ako normalan razgovor i dogovor ne može da reši probleme, ako nije dovoljno dogovoriti se šta će ko da uradi, onda ni ti "budi muško" ljigavi i odvratni fazoni neće promeniti ništa.
Možda će me sad neko napasti, ali moje lično mišljenje je da je to - koorvanjski :bljak:

Nikada, i ponavljam - nikada! ne koristim takve fazone da bih nešto dobila, ostvarila, postigla.
To me tako asocira na onaj ljigavi postupak kada supruge svadje i probleme rešavaju seksom, tzv pokrivač-pomirač :dash:
Ebeš bre to, ako normalan razgovor i dogovor ne može da reši probleme, ako nije dovoljno dogovoriti se šta će ko da uradi, onda ni ti "budi muško" ljigavi i odvratni fazoni neće promeniti ništa.
Možda će me sad neko napasti, ali moje lično mišljenje je da je to - koorvanjski :bljak:
meni je to vise potcjenjivacki,kad kazes svom muskracu budi musko za sta ga smatras?i kako zivis s nekim ko za tebe nije musko?

Ne, nikako kada me mrzi, a. kazem nekad "budi faca", "budi dzentlmen" i tako neku posalicu, al to nije isto uopste...ima drugaciju konotaciju...

Mene kada mrzi, kažem - ti radiš to i to, prva sam se setilaaaaaa :lol:
Isto to radi i on ;)
Pa, oboje podnesemo sportski :lol:
Al to je zezanje, a ovo budi muško je baš nisko.
Sve se bunimo kada nam kažu, pa i ovde na forumu - idi u kuhinju, a ovo je isto, sa naše strane upućeno njima.

Jes povremeno...al ne za tepih icimanje nameshtaja to se podrazumeva:mrgreen:nego neke druge situacije kad primetim da ce bit belaja...e ondaK kazem jesi li mushko il nisi...to na mm deluje ko ladan tush...msm odma se otrezni:lol:a sinu redovno tu rechenicu serviram...shta cu, mushko je mushko a zensko zensko i tachka:rtfm:

Bas kao da si znao kad ces da me pitas!
Pa u pm, mesec dana vec kako sam videla jedan auto i zvala,pitala, zakazala susret...sta sad ja treba da idem da buljim i zavirujem u motor, jel?
Kaze, oce, otici ce, pogledace...bla, bla,´da bih na kraju ostala bez auta. E vala rekla sam mu da je pi*ka!
I rekla sam jos da se od sutra uzdam samo u se!!! Lepo zakazes termin u AMTC-u, ispitas auto i ne trebaju ti nikakve priucene p*ke.

Bas kao da si znao kad ces da me pitas!
Pa u pm, mesec dana vec kako sam videla jedan auto i zvala,pitala, zakazala susret...sta sad ja treba da idem da buljim i zavirujem u motor, jel?
Kaze, oce, otici ce, pogledace...bla, bla,´da bih na kraju ostala bez auta. E vala rekla sam mu da je pi*ka!
I rekla sam jos da se od sutra uzdam samo u se!!! Lepo zakazes termin u AMTC-u, ispitas auto i ne trebaju ti nikakve priucene p*ke.

e pa taj je stvarno picic, nisam automehanicar, al mogu da pogledam :per:

Back