Han-Solo
Aktivan član
- Poruka
- 1.810
Имали су Бугари и војску па........
И како Бугари победили су Србију у 1885? Са шаманима? Са хипнозом?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имали су Бугари и војску па........
Trebali ti veci dokaz od ovoga? U Zenevi u holu zgrade Crvenog krsta pise „Budi tako human kao što je bila humana Srbija 1885. godine” Pretpostavljam da je to napisano onako iz propagande a ne zato sto se stvarno desilo.
Слика треба да покаже да су Срби помогли Бугарској око опсаде Једрена иако нису морали, иако је сама Бугарска мобилисала више људства за рат него Србија.Тако исто је и србска болница помагала бугарским војницима не зато што Бугари нису имали санитет већ је Србија била у могућности да то направи, и она је то направила.Добро дело, треба рећи хвала.И како Бугари победили су Србију у 1885? Са шаманима? Са хипнозом?![]()
Слика треба да покаже да су Срби помогли Бугарској око опсаде Једрена иако нису морали, иако је сама Бугарска мобилисала више људства за рат него Србија.
Тако исто је и србска болница помагала бугарским војницима не зато што Бугари нису имали санитет већ је Србија била у могућности да то направи, и она је то направила.Добро дело, треба рећи хвала.![]()
Мени није тешко да у то поверујем, било је сличних ствари и код других народа.Па хвала Србима, али то је познато.
Тражи се извор.Је'л неко да jе видео ту натпис "Budi human kao Srbija 1885." у Женеву???
Мени je тешко у то поверовати.
Мени није тешко да у то поверујем, било је сличних ствари и код других народа.
Па Бугарско ослобођење пар деценија раније је и кренуло из Београда.
Јел неко видео Србе на Сливници?![]()
Радо али нисам био у Женеви, ако будем био ето знам шта треба да гледам.Да видимо где jе таj славни натпис "Budi human kao Srbija 1885" у Женеву?
Нема ништа из њега? Како је то могуће? Бугари су јели га.
Тако je мени без извора то мало као виц : "Србија напала Бугарску за лечење Бугаре у српске болнице".![]()
Ne svidja mi se kuda ide ova tema.
Koja je najhumanija stvar koju ste u zivotu uradili? Jeste li pomogli vi vasem neprijatelju?
Не зезаj се са мном.
Да видимо где jе таj славни натпис "Budi human kao Srbija 1885" у Женеву?
Нема ништа из њега? Како је то могуће? Бугари су јели га.
Тако je мени без извора то мало као виц : "Србија напала Бугарску за лечење Бугаре у српске болнице".![]()
Srbima je bilo receno da idu da se biju zajedno sa Bugarima protiv Turaka, tek kasnije su saznali da ustvari idu da se bore protiv Bugara.
Ово ми знамо, сваки Бугарин ко je учио у школу.
... Да видимо натпис у Женеву, jер то нисмо знали.![]()
Можда че Хан и да одговори
на једно присто питањце
Зашто ... мрзи Србе ?