Миле Игњатовић
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
nista od navedenogsta znachi ono kad za neku ribu kazu da "pravi od kur*ca budalu"? da li to znachi da se mlogo dobro torba ili pak znachi da je pametna i intelegentna?![]()
pa navedi ga tinista od navedenog
znaci da te onesveti jer je prepametna..sve tri navedene kombpa navedi ga ti![]()
ja čula i da se kaže služi ga ko budalu ******gde si to cuo...
Mada, ja sam cuo da se kaze "glup ko ******"... Pa ako jos ona pravu budalu od njega, gde ce joj dusa...
Kaze se "ko budalu ona stvar"...ja čula i da se kaže služi ga ko budalu ******![]()
imas lepo vimesve se to dogodilo na putu za ludilo.....
sta znachi ono kad za neku ribu kazu da "pravi od kur*ca budalu"? da li to znachi da se mlogo dobro torba ili pak znachi da je pametna i intelegentna?![]()
Dog ti si mi sve lepši i lepši...imas lepo vime![]()
Nije tačno! Kada kažu za neku da "pravi od kur.ca budalu!"- to znači da glumi nevinost i finoću. Sve je to povezano sa onim: pravi od kur.ca budalu i nudi mu bulju, umesto vag.ine samo da ne bi izgubila "nevinost"!sta znachi ono kad za neku ribu kazu da "pravi od kur*ca budalu"? da li to znachi da se mlogo dobro torba ili pak znachi da je pametna i intelegentna?![]()
Pravi te budalom...sta znachi ono kad za neku ribu kazu da "pravi od kur*ca budalu"? da li to znachi da se mlogo dobro torba ili pak znachi da je pametna i intelegentna?![]()
@Tema: Znači da je veoma inteligentna i pokušava da komunicira sa njim![]()