Bubuljice veciti problem

Zoran994

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Ljudi hitno mi je potrebna pomoc u vezi uklanjanja bubuljica.Stvorila mi se ogromna bubuljica na licu tacnije na obrazu i to mi je bas bas oteklo vec dva dana.Koristio sam kamilicu kao oblogu i umivao se vrcom vodom i sapunom ali to nije neka pomoc.Sta da radim ne znam dali je nesto ozbiljno ili samo obicna bubuljica koja ce nadam se proci???
P.S Izlazile su mi i ranije velike bubuljice na licu ali do sada ovoliko velika nije!:roll::roll:

Зоране, мораш се обратити дерматологу.
За бубуљице постоје терапије које могу сасвим пристојно да санирају проблем. ;)
Ипак је лице, лице. И на тако видном и осетљивом месту не треба експериментисати без стручног надзора.

Ljudi hitno mi je potrebna pomoc u vezi uklanjanja bubuljica.Stvorila mi se ogromna bubuljica na licu tacnije na obrazu i to mi je bas bas oteklo vec dva dana.Koristio sam kamilicu kao oblogu i umivao se vrcom vodom i sapunom ali to nije neka pomoc.Sta da radim ne znam dali je nesto ozbiljno ili samo obicna bubuljica koja ce nadam se proci???
P.S Izlazile su mi i ranije velike bubuljice na licu ali do sada ovoliko velika nije!:roll::roll:

Hitno a:lol:promeni ishranu i jedi voce uz cirkanje cajeva

nije lose da u kuci imas rastvor sumpora,to mozes naci u svakoj
bolje snabdevenoj apoteci,on isusuje bubuljice a prethodno ih naravno iscedis

Naravno da ne izlaze bubuljice ko sto bi neko reko od spoljnih faktora jer se ne valjamo u blatu..mada bi to i dobro doslo:lol:nego izlaze od onoga sto unosimo u sebe..tako isto kad se posecete nekad je krv retka ili gusta..to je isto od hrane..tako i zarastaju rane nekom brze nekom sporije..pa mogu ostati trajniji oziljci

Ti si se zabrinuo za jednu bubuljicu pa nije to nsita,sto bi reka' za mene koji ih imam bas mnogo...nisam nikad posjecivao dermatologa,ustvari nemam bubuljice nego fleke ali sitne koje vec imam mzoda 2 godine..ne znam da li se fleke mogu vremenom povuci..koristim Puzzle kolekciju koja mi to onako lijepo sanira i ucini manje uocljivijim..

Nije to obicna bubuljicaa :( Otekla mi je cela strana kao da me zub boli.Ali malo sam i ja kric cedio sam je i pipao stalno verovatno i zbog toga.Kod dermatologa sam bio dao mi je neke tablete ''Pronison'' koje su mi dosta pomogle ali vise ih ne koristim jer mi je lekar rekao samo da ispijem tu jednu kutiju i sve ce proci ali pocinju da mi se vracaju i to mnogo vise.Izasle mi neke sitne bubuljice na ledja i grudi plasim se da'l nije mozda od tih lekova ???

Пронизон? :eek:

Хитно да промениш дерматолога!

Друго, терапија бубуљица ако не помаже ништа од ствари које се наносе споља почиње антибиотицима, а не забога пронизоном.:confused:

Значи, иди код дерматолога, али неког другог .;);)

Hahaha ne naravno da cu paziti na ishranu a majonez i ne volim bas xD Mozda je to i zbog Coca-cole jer znam da sam jedno vreme prestao da je pijem i lice mi je bilo mnoogo bolje nego sada :)))
Danas sam bio kod dermatologa (istog) ispricao mu i rekao mi je da se umivam cajem od kamilice,sapunom i da ne jedem masnu hranu !

Hahaha ne naravno da cu paziti na ishranu a majonez i ne volim bas xD Mozda je to i zbog Coca-cole jer znam da sam jedno vreme prestao da je pijem i lice mi je bilo mnoogo bolje nego sada :)))
Danas sam bio kod dermatologa (istog) ispricao mu i rekao mi je da se umivam cajem od kamilice,sapunom i da ne jedem masnu hranu !

:ok:brao..caj treba i iznutra da prociscava narocito zeleni

Pokusacu da nabavim Akne intesiv formulu ili onu Garnier cetku za lice ako mi nista od navedenih ne pomogne... u svakom slucaju hvala svima na savetima :) :)

Garnier je loša kozmetika a Acne intesiv formula je ništa drugo do krema sa salicilnom i glikolnom kiselinom što se baš i ne preporučuje tokom letnjih meseci zbog iritacije kože do koje može doći usled izlaganja suncu.
Kvalitetna kozmetika košta i to popriilično ali najbolje je da odeš kod dermatologa jer će on da ti da najkompetentniji savet.
Akne se ne leče na forumu!!!

Back