- Poruka
- 130.035
nemoj samo smokvicu da uzmes za slagvort temeЕ, и тако оде још једна тема у заборав...
Или да овде почнемо да причамо о производњи зејтина у коцкама, мало спама и оживи тема...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj samo smokvicu da uzmes za slagvort temeЕ, и тако оде још једна тема у заборав...
Или да овде почнемо да причамо о производњи зејтина у коцкама, мало спама и оживи тема...
Е, и тако оде још једна тема у заборав...
nemoj samo smokvicu da uzmes za slagvort teme![]()
jeste li se resili onih rusa iza sporeta, kad smo kod toga![]()
da,al znas kako?muz je pred svoje more ponovo,po ne znam koji put razmontirao celu kuhinju i sve izneo napolje i dosao mu je tip koji je isprskao sa nekim otrovom,posle njega niko ne sme da bude u stanu 24 sata,a on je zajedno sa majstorom izasao ,seo u kola i dosao na more.posle dvadeset dana nije vise bilo ni komsija a ne buba rusa
to je bilo 5 ili sesto prskanje ove godine
da,al znas kako?muz je pred svoje more ponovo,po ne znam koji put razmontirao celu kuhinju i sve izneo napolje i dosao mu je tip koji je isprskao sa nekim otrovom,posle njega niko ne sme da bude u stanu 24 sata,a on je zajedno sa majstorom izasao ,seo u kola i dosao na more.posle dvadeset dana nije vise bilo ni komsija a ne buba rusa
to je bilo 5 ili sesto prskanje ove godine
Nemam nikakve gamadi u kući, evo gledam temu želudac mi se okrenuo![]()
UUU meni su mravi dolazili kad smo radili kupatilo,pa sam ih cekala u pla nocida ij zvekecem,pa sam koristila i so i kredu i sta sve ne,a oni stalno izmisljali nove nacine da dodjuPosle su odustali..
Onda ne znam dal ste primetili one male bele bubice ima i svuda al kontam da je van centra gore stanje,od pre 4 godine svako leto napadaju,tj samo slete na ves recimo,i onda ih treses a one se vrate,jednu sam prepeglala i dalje se mrdalaHvala bogu ove godine ih je bilo nesto manje,al ono mrzim ih...Imam i temu o njima na pdf biljke..
Dalje u moju sobu nema sta nije uletelo,sitne neke bube obicne,onda ove bele,onda stonoge,e na njih vristim i cimam brata da ih rokne posto su brze i skakucu a ja se ufiksam da ce da skoce na mene,pa njega cimam,onda pcele,leptiri,bio i skakavac jednom i svasta jos..Ono bukvalno da se iselim i njih da pustim unutra
A komarci su vec klasika,vec bi trebalo da ocistiom zid postao je tufnastx)...
Prezimljavaju u stiroporu kojim je oblozen protočni bojler .To prvo van kuće .Čuo sam gde ima crnih švaba da nema rusa. Moze se probati i sa lepkom za mišonje na kartonu na onim mestima gde pretrcavaju iz dela u deo.mi ih u kuci nikad nismo imali od kako je kuca napravljena
i jednom donesem iz prodavnice ceo paket mleka i ne izvadim odmah jer je bila neka kasna nocna nabavka, nego tek ujutru
posle desetak dana izadje jedna buba iza gornjeg dela visece kuhinje..u tom delu je inace stajao zamaskiran i protocni bojler
pa pose par dana druga
pa u desetak dana vidim da to nije jedna, nego je dovela svoju familiju
zovem majstore, oni skinu deo, skinu i bojler, i na lesonitu sa strane do zida na jednom mestu vidim gomilicu sitnih tackica, to su valjda jaja i nova kolonija koja je trebala da nam satre kucu
ocistim lepo svaki delic, prebrisem domestosom koji inace ne koristim vise puta sa svih strana i kad smo vratili sve na svoje mesto nikad vise ni jednu nisam videla
mora leglo da im se unisti inace dzaba samo prskanje i kuglice
sta se trujes.
najbolja stvar za ruse i svabe je gel.
ja sam isto imao problema sa bubama i dosao mi je lik sa gelom i vec dve godine nisam video nijednu zivu
to su kao neke bombonice za bube koje ih oboazavaju.
to se ispusta iz tube..kao nekim spricem...niti ima miris niti je opasno po coveka a masakrira ih...u roku od par dana su nestale sve..a izgleda da su iza masine za sudove napravile leglo koliko ih je bilo.
i dan danas vidim da na nekim mestima (obicno uglavljeno u cosku opozadi) i dalje stoji taj gel..osusen ali ocigledno uspesan jer tu i tamo pronadjem po neku mrtvu koja je dosla sa strane, naisla na gel i gricnula ga..
zivu bubu nisam video otkad sam ga stavio.
jeste nesto skuplje nego klasicno prskanje ali vredi.
UUU meni su mravi dolazili kad smo radili kupatilo,pa sam ih cekala u pla nocida ij zvekecem,pa sam koristila i so i kredu i sta sve ne,a oni stalno izmisljali nove nacine da dodjuPosle su odustali..
Onda ne znam dal ste primetili one male bele bubice ima i svuda al kontam da je van centra gore stanje,od pre 4 godine svako leto napadaju,tj samo slete na ves recimo,i onda ih treses a one se vrate,jednu sam prepeglala i dalje se mrdalaHvala bogu ove godine ih je bilo nesto manje,al ono mrzim ih...Imam i temu o njima na pdf biljke..
Dalje u moju sobu nema sta nije uletelo,sitne neke bube obicne,onda ove bele,onda stonoge,e na njih vristim i cimam brata da ih rokne posto su brze i skakucu a ja se ufiksam da ce da skoce na mene,pa njega cimam,onda pcele,leptiri,bio i skakavac jednom i svasta jos..Ono bukvalno da se iselim i njih da pustim unutra
A komarci su vec klasika,vec bi trebalo da ocistiom zid postao je tufnastx)...
Crne mi nisu odvratne al braon vala jesu
jesi li ih ikada dodirnuo, a onda pomirisao dodirnuto mestoTe su mi simpaticne...njih ima puno gore po travi...nisu opasne, barem su po meni lazile i nisam imo alergije crvenila osipe
o smrdibubamaO cemu je uopste ova tema![]()
sta mu fali
bas je cakan
prvi avatar![]()
O cemu je uopste ova tema![]()