- Poruka
- 98.635
Koja je najludja cestitka koju ste dobili/poslali za praznike? Priznajem, cesto umem samo da preletim preko iste, pa kad odgovorim dodje mi u zemlju da propadnem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono kao
neka ti je srecno bozicno vece
med i mleko da ti tece
plave noci u satenu i mleko od kokosa...
Ono, ja prijateljici pozelim zdravlje, uspeh, srecu i da se zaljubi u nekog dasu, a ona mi uzvraca cestitkom "i ja tebi to isto po redu".
Mislim, brate, sta ce reci selo...
![]()
pa kad si napisao nekog dobrog dasu i odmah sam pomislila na njega...pamet mi se pomutila
sorry![]()
Koja je najludja cestitka koju ste dobili/poslali za praznike? Priznajem, cesto umem samo da preletim preko iste, pa kad odgovorim dodje mi u zemlju da propadnem![]()
Ono, ja prijateljici pozelim zdravlje, uspeh, srecu i da se zaljubi u nekog dasu, a ona mi uzvraca cestitkom "i ja tebi to isto po redu".
Mislim, brate, sta ce reci selo...
![]()
Koja je najludja cestitka koju ste dobili/poslali za praznike? Priznajem, cesto umem samo da preletim preko iste, pa kad odgovorim dodje mi u zemlju da propadnem![]()
evo i ja se pridruzujem zeljama![]()
dabogda crko![]()
uf al si cestitao![]()
to mi je sestra od ujaka poslala
opičena je malo ona i tako imamo običaj nekad da se zezamo![]()
Inajo mora da imamo istog fana![]()