Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Cuo sam od nekoga da ima program koji ubrzava skidanje(programa,muzike,...) sa interneta da li bi neko mogao da kaze sajt sa koga bi mogao da ga skinem?!?!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
virked:Nema tako nesto!Nazalost
Besmislica!chika_doktor:Ne bih se slozio sa tobom....Bez nekog od programa download mi ide od 30-150kb a sa ID menagerom ili DAP-om i do 500kb po sekundi..Napominjem da imam link od 4mega...
chika_doktor:Pricas mi price...Covjek je rekao Nema tako nesto!Nazalost Nisam ulazio u dalju raspravu....I rekao sam 300%...A pribliznu brzinu download-a dobijes kad podijelis resurs sa 8....i to ti je oko 500kb po sekundi...To sto si napisao znaju i ptice na grani...Aj sad uzmi malo matish od prvog razreda pa izvjezbaj malo to mnozenje i dijeljenje...
PS.Ja ne radim sa kb....
GZ:@Cika_doktor...
Ako si ovo napisao za Code onda ti je bolje da se postidis i bar mjesec dana ne izlazis iz kuce...
Sram te bilo...
GZ:koji jesi na nebesi
da se svjati ime tvoje
da bude carstvo tvoje
da bude volja tvoja
kako na nebu tako i na zemlji....
Da ne bio ovo bilo offtopic zbog mene stajem...
Sory....
Agent Orange:Tih 300% ubrzanja downloada je stara reklama za DAP koja je jednom recju nemoguca.
Ni jedan software ne moze da utice na propusnu moc kabla/zice/konopca ilicegavec...