Brutalna ispovest bivšeg muža Bugarke koja je razorila brak Ane i Bastijana - Dok sam čuvao decu ona je oralno zadovoljavala likove

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.686
Bastijan Švajnštajger i njegova ljubavnica Silva Kapitanova glavna su tema u nemačkim, bugarskim i srpskim medijima.

Afera i dalje oženjenog Bastijana Švajnštajgera sa izazovnom BugarkomSilvom Kapitanovom dodatno je urušila ugled nekadašnjeg fudbalera i reprezentativca Nemačke u javnosti.

Golišave fotke sa letovanja u Grčkoj, gde je Silva zajahala Bastijana i ljubila ga, izazvali su gnev nemačkih medija, ali i običnih ljudi u toj zemlji. Poslednjih dana i Bugari stalno pišu o njihovoj zemljakinji koja je razorila brak Bastijana Švajnštajgera i Ane Ivanović.

Tako je bugarski magazin Lupa uradio intervju sa bivšim mužem Silve Kapitanove, bogatašem Markusom Feragutom. Ovaj milioner u svojim izjavama nimalo nije štedeo nekadašnju životnu saputnicu, nazivajući je raznim imenima, od kojih neki teško trpe i papir.

1753220162295.png

A, pošto komšije Bugari pišu bez zadrške, ne mareći previše na pristojnost, teško je sve epitete koje je Markos Feragut dao Silvi Kapitanovoj prilagoditi javnosti.

- Ova ***** mi je uništila život! Lagala me je da pleše, a išla je da uživa u oralnom seksu - ovako glasi naslov članka u kojem intervju daje Markos Feragut.

"Koliko god da nas je iznenadila "bugarska zujalica" Silva Kapitanova, koja je razvela svetske sportske zvezde Bastijana Švajnštajgera i Anu Ivanović, toliko je Markos Feragut tri puta šokiraniji. Ako vam ime ništa ne znači, on je bivši partner naše zemljakinje, istaknuti biznismen i muzički promoter na Majorci", piše u uvodniku teksta magazina Lupa.

1753220228453.png

Na Majorci njegovo prezime je više od simbola grada, pošto je porodica Feragut oblikovala kulturni život ostrva od sredine prošlog veka. Markosov deda Mark Feragut, otvorio je Auditorijum Majorka, centar umetnosti, gde su nastupale zvezde od Herberta fon Karajana do Madone.

Zajedno sa svojim bratom Huanom, špansko-nemački biznismen organizuje festivale, izložbe i zabave, koje su sastavni deo stalne privlačnosti Majorke za bogate turiste.

Nažalost, Markos Feragut sada mora da brine o dvoje male dece, sinovima od šest i osam godina, koje je dobio u braku sa Silvom Kapitanovom. Za to vreme, njegova bivša žena uživa u odmoru sa Bastijanom Švajnštajgerom u Grčkoj.

Nova veza Bastijana Švajnštajgera i dalje je tema broj jedan u žutim rubrikama nemačkih medija. Prema pisanju časopisa Bunte, njegova sadašnja partnerka, Bugarka Silva Kapitanova, imala je ozbiljnih ličnih problema u prošlosti.

Optužena za ucene i pretnju

Pre nego što je započela vezu sa svetskim šampionom iz 2014. godine Bastijanom Švajnštajgerom, Silva je imala aferu sa španskim plesačem Karlosom S, dok je još bila udata za Markosa Feraguta. Ona i Karlos su se upoznali u jednom noćnom klubu na Majorci i prema pisanju španskih medija bili u vezi šest meseci, često putujući zajedno na plesne događaje širom Španije.

Situacija se zakomplikovala 2. februara 2023. godine, kada je Silva podnela policijsku prijavu protiv Karlosa, optužujući ga za ucenu, pretnje i psihološko uznemiravanje. Priložila je poruke koje joj je poslao kao dokaz, a kao rezultat prijave izdata je zabrana prilaska Karlosu da joj se približi na manje od 300 metara. Međutim, slučaj je brzo odbačen jer je sud odlučio da nema dovoljno dokaza o zločinu. Kasnije je optužena za ucenu i pretnje.

Ubrzo nakon incidenta, Silva se razvela od Feraguta, sa kojim ima dvoje dece. Prema nemačkim i španskim izvorima, njihov brak je već bio u ozbiljnoj krizi kada se pojavila afera sa Karlosom. Njeno poznanstvo sa Bastijanom Švajnštajgerom došlo je kasnije, a prema pisanju medija, njih dvoje su sada zvanično zajedno.

Kurir sport/Lupa

1753220319321.png

Optužena za ucene i pretnju

Pre nego što je započela vezu sa svetskim šampionom iz 2014. godine Bastijanom Švajnštajgerom, Silva je imala aferu sa španskim plesačem Karlosom S, dok je još bila udata za Markosa Feraguta. Ona i Karlos su se upoznali u jednom noćnom klubu na Majorci i prema pisanju španskih medija bili u vezi šest meseci, često putujući zajedno na plesne događaje širom Španije.

Situacija se zakomplikovala 2. februara 2023. godine, kada je Silva podnela policijsku prijavu protiv Karlosa, optužujući ga za ucenu, pretnje i psihološko uznemiravanje. Priložila je poruke koje joj je poslao kao dokaz, a kao rezultat prijave izdata je zabrana prilaska Karlosu da joj se približi na manje od 300 metara. Međutim, slučaj je brzo odbačen jer je sud odlučio da nema dovoljno dokaza o zločinu. Kasnije je optužena za ucenu i pretnje.

Ubrzo nakon incidenta, Silva se razvela od Feraguta, sa kojim ima dvoje dece. Prema nemačkim i španskim izvorima, njihov brak je već bio u ozbiljnoj krizi kada se pojavila afera sa Karlosom. Njeno poznanstvo sa Bastijanom Švajnštajgerom došlo je kasnije, a prema pisanju medija, njih dvoje su sada zvanično zajedno.

Kurir sport/Lupa

Pogledajte prilog 1760142
Slatka je

Meni je majka Bugarka
Od srca želim da je živa i zdrava, a meni propade šala i izvini ako se osećaš uvređeno ili povređeno, nije mi bila namera da vređam bilo koga. Izvinjavam se još jednom i nadam se da mi nećeš mnogo zameriti i da ćeš mi oprostiti. Sad se i ja osećam em glupo em loše.

Od srca želim da je živa i zdrava, a meni propade šala i izvini ako se osećaš uvređeno ili povređeno, nije mi bila namera da vređam bilo koga. Izvinjavam se još jednom i nadam se da mi nećeš mnogo zameriti i da ćeš mi oprostiti. Sad se i ja osećam em glupo em loše.
Ma bez brige
Sve je u redu Nedo
Ne brini

Izvini, zašto bi se bilo ko osećao “glupo” zbog toga što je konstatovao činjenicu?

Back