Theiana
Domaćin
- Poruka
- 3.410
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M da, primer sa čarapama ima smisla, razlikuje se samo stepen restrikcije. Cipele su ipak malo komotnije, ako nisu i one su dokaz deformiteta stopala (imam jedan evo niče na levom stopalu a da u principu ne nosim štikle)...
Pa nemam pojma, ja još nisam naišla na udobsn brus, tj. jesam al kad ga iznosam nekoliko mesecimada doduše ne kupujem ih preko 1000 mnogo mi je to
a i ne gori mi pod nogama da ih nosim zbog veličine
al' mi je kristalno jasno da nekim curama treba, pitam se kako trče uopšte...
ja trcim sa obicnim i sportskim...ove sto imaju sisu ko glavu ne znam kako uspevaju.M da, primer sa čarapama ima smisla, razlikuje se samo stepen restrikcije. Cipele su ipak malo komotnije, ako nisu i one su dokaz deformiteta stopala (imam jedan evo niče na levom stopalu a da u principu ne nosim štikle)...
Pa nemam pojma, ja još nisam naišla na udobsn brus, tj. jesam al kad ga iznosam nekoliko mesecimada doduše ne kupujem ih preko 1000 mnogo mi je to
a i ne gori mi pod nogama da ih nosim zbog veličine
al' mi je kristalno jasno da nekim curama treba, pitam se kako trče uopšte...
Ako nema korpice opet se vide bradavičoni...prakticni modeli, za sve velicine, nisu skupi... (ni sehi, doduse, ali za svaki dan, posebno kad se nosi toplija odeca, iako su namenski sportski...ima i sa tanjim bretelama, za letnje varijante, pompea, npr. )
Ako nema korpice opet se vide bradavičoni![]()
...prakticni modeli, za sve velicine, nisu skupi... (ni sehi, doduse, ali za svaki dan, posebno kad se nosi toplija odeca, iako su namenski sportski...ima i sa tanjim bretelama, za letnje varijante, pompea, npr. )
Ako uzmemo u obzir dugoročne restrikcije, odnosno usmeravanje rasta (postoje slučajevi kada deci regulišu oblik lobanje odgovarajućim kacigama, zatim drvo pojede ogradu ako je iznad njega, čak se i deformacije kičme regulišu usmeravanjem metalnim šipkama... ako se dovoljno dugo razvlače, prostor između polomljenih delova kostiju se popunjava što je deo estetske hirurgije...) da li mislite da je moguće da je oblik ženskog tela danas uslovljen konstantnim nošenjem brushaltera od puberteta, kada se telo najviše razvija... odnosno, da li mislite da bi brushalteri mogli uzrokovati slab kapacitet pluća, uzan grudni koš, manjak struka (vizuelno) i, najzad, nerazvijenost mišića leđa pa i iskrivljenu kičmu posledično?
Ukratko, misilte li da mogu postojati fizičke posledice po devojčice usled kontinualnog, dugoročnog i često neprekidanog nošenja brushaltera, često od 12-e godine života do sasvim odraslog doba?
Imam nekoliko slicnih modela i nista ne strci...nema onog efekta-gledaj me u "oci".Ako nema korpice opet se vide bradavičoni![]()
Ma kao u vojsci...stav-Mirno!Ovaj desni model bih nazvao: "seSi, nema vam mrdanja!".
Sad bez sale, ali deluje skroz sportski, stavise, da moze da se nosi sam za sebe...
Adekvatan brus nije smetnja fizičkom razvoju. Adekvatan za taj uzrast. Ne vidim zašto bi to smetalo? Žice u korpama nisu zdrave ni za starije, ali to je manje bitno, devojčice to ne vi trebalo da nose, postoje ojačanja i bez žice.Ako uzmemo u obzir dugoročne restrikcije, odnosno usmeravanje rasta (postoje slučajevi kada deci regulišu oblik lobanje odgovarajućim kacigama, zatim drvo pojede ogradu ako je iznad njega, čak se i deformacije kičme regulišu usmeravanjem metalnim šipkama... ako se dovoljno dugo razvlače, prostor između polomljenih delova kostiju se popunjava što je deo estetske hirurgije...) da li mislite da je moguće da je oblik ženskog tela danas uslovljen konstantnim nošenjem brushaltera od puberteta, kada se telo najviše razvija... odnosno, da li mislite da bi brushalteri mogli uzrokovati slab kapacitet pluća, uzan grudni koš, manjak struka (vizuelno) i, najzad, nerazvijenost mišića leđa pa i iskrivljenu kičmu posledično?
Ukratko, misilte li da mogu postojati fizičke posledice po devojčice usled kontinualnog, dugoročnog i često neprekidanog nošenja brushaltera, često od 12-e godine života do sasvim odraslog doba?