Brushalter kao kalup o.O

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...prakticni modeli, za sve velicine, nisu skupi... (ni sehi, doduse, ali za svaki dan, posebno kad se nosi toplija odeca, iako su namenski sportski...ima i sa tanjim bretelama, za letnje varijante, pompea, npr. )
slika-10155739v288h216.jpg

Fiamp-F-SPORTSKI-BRUS-M-50-POPUST_slika_O_2469272.jpg

brushalter.jpg

thumb_itm_633_Lisca_Active_Dynamic_Sports_Bra_787.jpg

Prilozi

• TGK-20-S-1.jpg
    TGK-20-S-1.jpg
    7,4 KB · Pregleda: 1
M da, primer sa čarapama ima smisla, razlikuje se samo stepen restrikcije. Cipele su ipak malo komotnije, ako nisu i one su dokaz deformiteta stopala (imam jedan evo niče na levom stopalu a da u principu ne nosim štikle)...
Pa nemam pojma, ja još nisam naišla na udobsn brus, tj. jesam al kad ga iznosam nekoliko meseci :neutral: mada doduše ne kupujem ih preko 1000 mnogo mi je to :rumenko: a i ne gori mi pod nogama da ih nosim zbog veličine :lol: al' mi je kristalno jasno da nekim curama treba, pitam se kako trče uopšte...

ako nemaju dobar brus - bolno :lol:

M da, primer sa čarapama ima smisla, razlikuje se samo stepen restrikcije. Cipele su ipak malo komotnije, ako nisu i one su dokaz deformiteta stopala (imam jedan evo niče na levom stopalu a da u principu ne nosim štikle)...
Pa nemam pojma, ja još nisam naišla na udobsn brus, tj. jesam al kad ga iznosam nekoliko meseci :neutral: mada doduše ne kupujem ih preko 1000 mnogo mi je to :rumenko: a i ne gori mi pod nogama da ih nosim zbog veličine :lol: al' mi je kristalno jasno da nekim curama treba, pitam se kako trče uopšte...
ja trcim sa obicnim i sportskim...ove sto imaju sisu ko glavu ne znam kako uspevaju.
inace meni je cipela daleko veci neprijatelj od brushaltera. ovaj drugi mi treba jer olaksava kretanje i u opste me ne zulja i ne smeta, valjda biram dobre modele....al cipele sto ne volim, to stlano zulja pritiska ogranicava cak i kad je cipela udobna. kad god mogu ja sam bosa, a po kuci uvek.

...prakticni modeli, za sve velicine, nisu skupi... (ni sehi, doduse, ali za svaki dan, posebno kad se nosi toplija odeca, iako su namenski sportski...ima i sa tanjim bretelama, za letnje varijante, pompea, npr. )

Ovaj desni model bih nazvao: "seSi, nema vam mrdanja!". :mrgreen:

Sad bez sale, ali deluje skroz sportski, stavise, da moze da se nosi sam za sebe...

Ako uzmemo u obzir dugoročne restrikcije, odnosno usmeravanje rasta (postoje slučajevi kada deci regulišu oblik lobanje odgovarajućim kacigama, zatim drvo pojede ogradu ako je iznad njega, čak se i deformacije kičme regulišu usmeravanjem metalnim šipkama... ako se dovoljno dugo razvlače, prostor između polomljenih delova kostiju se popunjava što je deo estetske hirurgije...) da li mislite da je moguće da je oblik ženskog tela danas uslovljen konstantnim nošenjem brushaltera od puberteta, kada se telo najviše razvija... odnosno, da li mislite da bi brushalteri mogli uzrokovati slab kapacitet pluća, uzan grudni koš, manjak struka (vizuelno) i, najzad, nerazvijenost mišića leđa pa i iskrivljenu kičmu posledično?

Ukratko, misilte li da mogu postojati fizičke posledice po devojčice usled kontinualnog, dugoročnog i često neprekidanog nošenja brushaltera, često od 12-e godine života do sasvim odraslog doba?

Ne, naravno. Funkcija brushaltera je da rastereti kičmu a ne da je deformiše. Grudi, tačnije njihov oblik su "bogom dani" ali se čvrstina istih može postići redovnim vežbanjem. Ne kremicama i masažicama i kojekakvim tretmanima već prostim&jednostavnim dizanjem tegova određene težine. Neka mi Dive ispravi ako grešim.

Takođe, bitno je i nositi brushalter odgovarajuće veličine i oblika. Kada brushalter "legne" kako treba onda se njegovo nošenje i ne oseti. To što je nekima brus sredstvo da grudi gnječe, dižu, oblikuju po želji, pa su u modricama i nagnječenjima, peta je priča. Meni lično je neshvatljivo dići sise pod nos kao što mi je bljaks pustiti ih da se otegnu do poda, kao smeta brus:roll:.

Posebno bitna stavka je sportski brus. I ma koliko nam možda delovao nepotrebno/skupo ne treba ga zaobići. Običan brushalter se tokom vežbanja izvitoperi i neudoban je. Sportski je prilagođen da tokom vežbanja prijanja kako treba.

Neka moja lična logika je platiti koliko košta i kupiti kvalitetan "gornji veš", a zaboraviti na jednokratne čajniz-pipl rukotvorine.

Ako nema korpice opet se vide bradavičoni :confused:
Imam nekoliko slicnih modela i nista ne strci...nema onog efekta-gledaj me u "oci". :snovi:
Cvrsci je materijal, ili dupli step, ili mikrofiber vlakna...uglavnom, preudoban.
Ovaj desni model bih nazvao: "seSi, nema vam mrdanja!". :mrgreen:
Sad bez sale, ali deluje skroz sportski, stavise, da moze da se nosi sam za sebe...
Ma kao u vojsci...stav-Mirno! :lol:

Ako uzmemo u obzir dugoročne restrikcije, odnosno usmeravanje rasta (postoje slučajevi kada deci regulišu oblik lobanje odgovarajućim kacigama, zatim drvo pojede ogradu ako je iznad njega, čak se i deformacije kičme regulišu usmeravanjem metalnim šipkama... ako se dovoljno dugo razvlače, prostor između polomljenih delova kostiju se popunjava što je deo estetske hirurgije...) da li mislite da je moguće da je oblik ženskog tela danas uslovljen konstantnim nošenjem brushaltera od puberteta, kada se telo najviše razvija... odnosno, da li mislite da bi brushalteri mogli uzrokovati slab kapacitet pluća, uzan grudni koš, manjak struka (vizuelno) i, najzad, nerazvijenost mišića leđa pa i iskrivljenu kičmu posledično?

Ukratko, misilte li da mogu postojati fizičke posledice po devojčice usled kontinualnog, dugoročnog i često neprekidanog nošenja brushaltera, često od 12-e godine života do sasvim odraslog doba?
Adekvatan brus nije smetnja fizičkom razvoju. Adekvatan za taj uzrast. Ne vidim zašto bi to smetalo? Žice u korpama nisu zdrave ni za starije, ali to je manje bitno, devojčice to ne vi trebalo da nose, postoje ojačanja i bez žice.

Back