cickos
Aktivan član
- Poruka
- 1.628
Boze mi prosti, lizard?Ради још и горе него што изгледа
Pogledajte prilog 1794348
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boze mi prosti, lizard?Ради још и горе него што изгледа
Pogledajte prilog 1794348
Vesic jos nije dao iskaz na sudu, evo vec 11 mjeseci? Sta mislis jel to normalno?Nadstresnica se jos istrazuje i u sudskom postupku je, nisi ti valjda sud pre suda?
Ali stvarno, ne može to biti slučajno, suviše često se dešava.Al. ga ponizavaju.
Htio mu Vučić slobodarski sasuti u lice što Srbi misli o njegovom IV. Reichu a.k.a. EU, njegovom nazi djedu, ali ga zasvrbjela koljena. Dok se on olakšao, istekla minuta i Merc nestao.Jel mu to dao Merc samo minut za sastanak ?
jeza...ja bi se pokupio i otisao, a usput im se diplomatski naebo majke
Osim ako nije bio u protokolu.jeza...ja bi se pokupio i otisao, a usput im se diplomatski naebo majke
to se radi seljacki kao na balkanu...ono....jel ti znas ko sam ja? pa onda drugi put jos glasnije i jace da ima da se rastrce i donesu mu koznu cesterfild fotelju u centru da sedi.Osim ako nije bio u protokolu.
Van Srbije je samostojeći.Van Srbije manji od makovog zrna.
Samospadajuci.Van Srbije je samostojeći.![]()
Nisu imali hoklicu pa mu dali stolicu u kojoj se hrane bebe. Naravno da ju je polomio kad se ugurao u nju.
Samo tamo gde nije bio.Ima li negde gde se nije osramotio?![]()
Zbunili postavljača teme - Višekruna, Pinter, Čukanović, Saranovac,...Ne kaže se luda Nasta nego ludi Nasta.
muški rod
Koliko sam čuo, to je već Perfidije sredio.Zezajte se vi , ali ako mu date malo predaha , do expa i kasnije, eto njega na proglasenju Vucic svetac pravoslavne crkve...