Ima li negde gde se nije osramotio?
Ima , ogolio je Srpski narod posteno, jase ga posteno , mislim jako , ne posteno....
I sad moze da ga rasturi bukvalno ga genocidise i Srbi to mirno gledaju i podrzavaju..
Ljudi misle da su penzioneri najveca podrska Vucicu , ali ne vide da su penzioneri cak i kad su podrska samo pasivna podrska, a ko je prava podrska..pa mladi i jaki konji , mnogi kazu krimosi ,koji seckaju , melju , biju , videli ste ih....a ima i onih koje niste videli , ali pisu na forumu , eto i tu ih ima...zatim ima ih na svim mestima kad iscepaju , bace nesto sto je regularno , iskrive pravila sluzbe..
Kazu mi , podneli ljudi tuzbu za neisplacene plate u Apotekama Beograd, dosao Andrej Vucic, otkud on u tom metezu , kazu ima vecinsko vlasnistvo u jednom lancu farmaceutske industrije i samo kaze u sudu, iscepajte prijavu i blokirajte taj slucaj i gotovo , odjednom radnici kojima se duguje 6 meseci plata, a koliko ja znam agonija traje godinu i po , ali to nemam potvrdjeno zvanicno....nikom nista..
Eto ko je prava podrska Vucicu , i Andreju .....ti ljudi u sudu , ti ljudi u policiji , ti ljudi u zdravstvu , ti ljudi u vojsci...
A da su poceli prvi penzioneri , jesu , poceli su , sve zlo pocinje od tih matoraca koji bi da bez svojih muda budu diktatori...pa projektuju na svakog nasilnika koji im bude idol kako je nasilan i kako mu se sve moze...
Ali da se ne lazemo , tih matoraca ima svih godista, od 20 do 90....Ja sam matorac takodje, samo sam ja oblikovao sebe dok su drugi bili ponosni sto bokserom slome staklo , neciju vilicu ili onim silo bokserima probodu skolsku klupu , da i to sam video...od mladog profesora...
Mnogo ih ima medju nasim roditeljima, bracom, sestrama, majkama...da da i majke su nam ljubitelji agresivnosti i nasilja....