БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.831
Могао је да се обрати некоме из протокола, да се представи и каже да је позван на овај догађај и пита где је његово место.

Ако за њега нема места, демонстративно да напусти просторију и оде да цевчи неку кафицу са Сузи, до следећег догађаја.

...

БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…​

https://srbin.info/brukavucicu-nisu...danskoj-luta-kao-luda-nasta-a-onda/#gsc.tab=0

Da...dobro si cuo @Jugoslav Čvarak ...
Luta kao Luda Nasta!
Jos pokusao da ukrade stolicu i mesto...:hahaha::zcepanje::rotf::cepanje:
A jos sirotan poranio...u 4h ustao...🤣🤣🤣da se ukljuci na Informer i Pink...🤣🤣🤣

...
Uzas kakvog to predsednika imate.
Dokle ce da vas bruka pred celim svetom
i da vam pije junacku krv.
:D :hahaha: :rotf:

Poslednja izmena:
evo i Hrvati mu se smeju..jbm ti aj što bruka sebe bmk al bruka Srbiju!

Dok se u prostoriji zbunjeno okretao, tražeći pogledom nekoga da mu pomogne, kako mu nitko nije priskočio u pomoć, pokušao je sjesti na tuđu stolicu. Međutim, odmah mu je ukazano da tu ne može sjesti jer je mjesto zauzeto.

Iz organizacije samita kao da nisu znali što će s njim.

Konačno, netko se dosjetio i donio mu stoličicu sa stolićem koja podsjeća na školske klupe u kakvima u europskim školama sjede učenici. Međutim, predsjednik Vučić je u pokušaju da se smjesti uspio polomiti stolić. Ipak, dopustili su mu da ostane na stoličici jer drugog mjesta nije bilo.

Uzas kakvog to predsednika imate.
Dokle ce da vas bruka pred celim svetom
i da vam pije junacku krv.
:D :hahaha: :rotf:
Nije to bruka Srbije, to je predstavnik Srbije...vecinske...

On je onaj koji grabi , ne spava uopste, kad dohvati nesto to napada kao navijac, kao seljak, kao razbijac....

On je onaj koji ima ljude za kombinaciju....to je ono sto sanja vecina Srba....da lupa sakom o sto , da ima dobru stelu da uzima pare na laganicu i bez rada i da ima ljude za kombinacije....

Evo BG je 2,1 milion, a predgradja su oko 1,6 mil i svih tih 1,6 miliona sanja da budu kao Vucic, da kao mali i mladi razbijaju glave na stadionu drugoj navijackoj grupi , da su poznati kao deo neke zastrasujuce ekipe, da imaju odlicne sigurne ali ipak kriminalne poslove, gde se ne puca ali se uzima po 500e za sat pranja automibila ili 2000 za 2h straze za neku punjenje ili praznjenje skladista...

Srbija ne podnosi osobu koja se snadje za 3 min, kojoj prilaze visi po protokolu samo da se pozdrave jer nece promeniti odluku i tok istorije, ali postuju ili da kazem vole da se malo ispricaju sa nekim ko im ne zabada noz u ledja, uvek je sve nezvanicno , a to prija ljudima, narocito dobro povezanim , a i diplomatama a i spijunima...

Srbi , ako ne razumeju zbog cega pametan radi to sto radi ,preziru ga , smatraju ga nepodesnim da bude njihov predstavnik...sto me nekad navodi na misljenje da je korisno kopati nos kao sto vecina radi na semaforu, to nije laz.......Ali to me ne pogadja toliko , mada ne mogu da pravim plastelin od tih grudvica...nije da ne cistim, cistim redovno i praznim nos ali sa maramicom...jermi je prakticnije, nije sto sam snob...cista praktika...jer ako se ne cisti , hoce da bole sinusi...

Elem....ljudi , danas, Srbi ne cekaju ni na crvenom svetlu na semaforu za radove na putu , jer mogu da se pridruze koloni koja polako ide ispred ....
To je veliki penal ali dotle je doslo..

Ima li negde gde se nije osramotio? :D
Ima , ogolio je Srpski narod posteno, jase ga posteno , mislim jako , ne posteno....
I sad moze da ga rasturi bukvalno ga genocidise i Srbi to mirno gledaju i podrzavaju..

Ljudi misle da su penzioneri najveca podrska Vucicu , ali ne vide da su penzioneri cak i kad su podrska samo pasivna podrska, a ko je prava podrska..pa mladi i jaki konji , mnogi kazu krimosi ,koji seckaju , melju , biju , videli ste ih....a ima i onih koje niste videli , ali pisu na forumu , eto i tu ih ima...zatim ima ih na svim mestima kad iscepaju , bace nesto sto je regularno , iskrive pravila sluzbe..

Kazu mi , podneli ljudi tuzbu za neisplacene plate u Apotekama Beograd, dosao Andrej Vucic, otkud on u tom metezu , kazu ima vecinsko vlasnistvo u jednom lancu farmaceutske industrije i samo kaze u sudu, iscepajte prijavu i blokirajte taj slucaj i gotovo , odjednom radnici kojima se duguje 6 meseci plata, a koliko ja znam agonija traje godinu i po , ali to nemam potvrdjeno zvanicno....nikom nista..

Eto ko je prava podrska Vucicu , i Andreju .....ti ljudi u sudu , ti ljudi u policiji , ti ljudi u zdravstvu , ti ljudi u vojsci...
A da su poceli prvi penzioneri , jesu , poceli su , sve zlo pocinje od tih matoraca koji bi da bez svojih muda budu diktatori...pa projektuju na svakog nasilnika koji im bude idol kako je nasilan i kako mu se sve moze...

Ali da se ne lazemo , tih matoraca ima svih godista, od 20 do 90....Ja sam matorac takodje, samo sam ja oblikovao sebe dok su drugi bili ponosni sto bokserom slome staklo , neciju vilicu ili onim silo bokserima probodu skolsku klupu , da i to sam video...od mladog profesora...

Mnogo ih ima medju nasim roditeljima, bracom, sestrama, majkama...da da i majke su nam ljubitelji agresivnosti i nasilja....

Лидер
1759475527936.png

1759475681253.png

...

БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…​

https://srbin.info/brukavucicu-nisu...danskoj-luta-kao-luda-nasta-a-onda/#gsc.tab=0

Da...dobro si cuo @Jugoslav Čvarak ...
Luta kao Luda Nasta!
Jos pokusao da ukrade stolicu i mesto...:hahaha::zcepanje::rotf::cepanje:
A jos sirotan poranio...u 4h ustao...🤣🤣🤣da se ukljuci na Informer i Pink...🤣🤣🤣

...
Taj čovjek je poput Don Karmela, stoji na slavu Boga.

Zamisli debile koji ne znaju ni gde da sednu, ni gde su i zašto došli a onda izadješ na izbore i daš takvima podršku da ti rešavaju sva vazna pitanja? I posle se pitate zašto nemate pijaću vodu, daljinsko grejanje, kanalizaciju ili bilo šta drugo? Mislite da niko u svetu ne zna ko je ovde na vlasti? Jedan mali nevoljeni kopilan bez dana radnog staža.

A da niste mako vi "Lude Naste" koji otvarate i divite se ovakvim sitnicavim i nebitnim temama?

Ja ne vidim da je lutao, vec stajao dok mu nisu dali mesto.

Naravno, postojao je propust u nasem protoklu i trebalo je drugacije, ali nista strasno da zasluzuje temu.
IMG_6660.jpeg

Gde su dežurni botovi sa foruma da nam objasne? Nije valjda da im još nije u komunalnom gde rade stigla direktiva šta da pišu? Gde su ovi iz bosne da nam objasne? Gde su lekcije o srpstvu dežurnih šeseljuga?

Moženo da se sprdamo koliko hoćeno ali medijska mašinerija će sve to već da upakuje kako treba. Na državnim ekranima videćemo epski spektakl: predsednik kao usamljeni lav među čoporom vukova, sam protiv svih, ali nepokolebljiv! Dok ga hladni evropljani ignorišu, on stoički ćuti i guta ponos, ne zbog sebe, već zbog naroda. Podnosi ličnu žrtvu da bi nama bilo bolje, da pobedi sile mraka koje žele da porobe našu zemlju, da sačuva našu slobodu i dostojanstvo. To je veličanstvena borba heroja koji, uprkos nepravdi i poniženju, stoji uspravno i ne da Srbiju. Sve za narod, sve za otadžbinu, a on kao večni mučenik.

Deluje smešno (i tužno) ali prosečan sendvičar ima da poveruje u bukvalno svaku reč. Toliko smo narod glup ko q.

Back