BRUKA I SRAMOTA: Zbog Divca gladuje 57 porodica!

toz972

Poznat
Poruka
8.376
http://www.medio.rs/62077_BRUKA-I-SRAMOTA:-Zbog-Divca-gladuje-57-porodica!.html

BRUKA I SRAMOTA: Zbog Divca gladuje 57 porodica!

11.03.2013 00:44

Proslavljeni košarkaš, humanitarac i vlasnik „Laruči voda vode“ svojim zaposlenima od avgusta nije dao ni dinara, zbog čega je čak 57 porodica na ivici egzistencije

BEOGRAD - Humano, nema šta!
Proslavljeni srpski košarkaš i humanitarac Vlade Divac sedam meseci drži 57 porodica gladnima! Upravo toliko meseci je prošlo otkako su radnici „Laruči voda vode“ iz Mionice, čiji je stopostotni vlasnik Divac, primili poslednju platu.

- Moj sin radi u fabrici vode, a poslednju platu je primio u avgustu. Imam četvoro unučadi i očajna sam jer ne znam šta ću i kako više da ih izdržavam. Sin ćuti, ali ja više ne mogu da gledam kako Divac javno glumi humanitarca, a ovamo zbog njega gladuju deca 50 radnika - drhtavim glasom, zadržavajući plač, priča za Kurir Slavica Milinković iz Mionice.

Да ли се сећате када је хтео дам у име Кока Коле, купи Аранђеловачку воду?

Па се повукао, кад је проваљен јавно, на РТС-у?

Шта очекујете од таквог Србина, великог само на речима и на папиру?

Да ли се сећате када је хтео дам у име Кока Коле, купи Аранђеловачку воду?

Па се повукао, кад је проваљен јавно, на РТС-у?

Шта очекујете од таквог Србина, великог само на речима и на папиру?

Да разјури багру нерадничку Србијанску
и да доведе људе који оће да раде.

aha sad vam Divac ne valja a do juce ste se kleli u njega kao u ikonu, e sve slepac do slepca....

Увек сам скептична према Србима који по белом свету носе шајкаче и бусају се у груди као велики Срби.

Такви нам увек на нос изађу.

Ne razumem sta ste ocekivali od njega?
Pa on je prvo javno rekao da je nivo krupcije u Srbiji ogroman i da ce se on kandidovati protiv demokrata , da bi nekoliko dana posle toga, podrzao Borisa Tadica, kao da nista nije bilo.
Pa je oteo Djordjevicu brend "voda voda", pa je hteo da kupi Knjaz Milos, ali ga pajtos Danilovic svojom glupavom ponudom zaj.eb.ao.
Pa je hteo da budzasto kupi Novosti.
Zatim je protivpravno smenio Ceptera.
U medjuvremenu je snimio patetican film u kojem je navodno brat sa Drazenom, iako nikada nisu bili ni bliski nesto posebno.

Za kosarkasko umece skidam kapu..........Sto se ljudskih osobina tice, on je samo dno dna.

- - - - - - - - - -

aha sad vam Divac ne valja a do juce ste se kleli u njega kao u ikonu, e sve slepac do slepca....

Divac je uvek kao osoba bio djubre.........Ne znam sta je tu moglo da promeni?

Vidi, uopste se ne zna sto ti ljudi ne dobijaju platu, ali eto, vazno je da je Divac djubre, da nekakva baba ( pazi, ne javljaju se roditelji te dece)
nema od cega da izdrzava unuke. Ludnica:D

Да ли заиста мислиш да баба лаже?

Или је сина страх да то изјави?

- - - - - - - - - -

Vidi, uopste se ne zna sto ti ljudi ne dobijaju platu, ali eto, vazno je da je Divac djubre, da nekakva baba ( pazi, ne javljaju se roditelji te dece)
nema od cega da izdrzava unuke. Ludnica:D

Да ли заиста мислиш да баба лаже?

Или је сина страх да то изјави?

Divac, kao i mnogi drugi sportisti, glumci.... nije trebao da gura svoj nos gde mu nije mesto.
Dosta njih je pljunulo na sebe time što su uplovili u političke vode.
Najbolji a po meni i najružniji primer toga je Bata Živojinović

Ово је вероватно наручен текст и ко зна ко стоји и иза њега и те фирме у којој се као исплаћују/не исплаћују плате, као и онај напад на Кустурицу, а вероватно и текст у коме се напада Дикић који ето рекетира сиромашни југ Србије, уместо богатих БГ и НС-а.
Бљувотина.

Back