Brucoši sa Pravnog fakulteta u Novom Sadu

1.Nastava u letnjem semestru školske 2008/2009 godine počinje u ponedeljak 23.februara, a završava se u petak, 29.maja 2009. godine

2. Neradni dani u toku letnjeg semestra školske 2008/2009 godine u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji(„ Službeni glasnik RS br 43/2001 i 101/2007) su:
-petak 17.april 2009. godine
-ponedeljak 20 april 2009. godine
-petak 1 maj 2009. godine.

3.Prijava ispita za aprilski ispitni rok obaviće se u vremenskom periodu od 10 do 13. marta, a za junski ispitni rok od 4. do 11. maja 2009. godine

4.Aprilski ispitni rok traje od ponedeljka 6 aprila do četvrtka 16.aprila 2009. godine, a junski-od ponedeljka 1.juna do petka 26.juna 2009. godine.

Onaj sa sociologije je izgleda lud. Gradom kruze razne price [da ispituje i po pola sata i da te komotno obori] :sad2:
A jos trazi i njegovu knjigu bez koje ne moze da se izadje na ispit, koja je 950 dinara :rtfm:

Profesor Marjanović (to je taj lik iz sociologije) je jedan od najkorektnijih profrsora na fakultetu! Tužno je da ne znaš kako se zove. Nije istina da bez njegove nove knjige ne možeš da polažeš, možda ti traži knjigu pri davanju potpisa, ali to je njegov metod, i priznaje korišćenu.

Objektivan, korektan, inteligentan i jedan od najinteresantnijih profesora, je što imam da kažem za Miloša. Položio sam kod njega sa 10, a i mnoge moje kolege sa visokom ocenom.

ove godine ne drzi vezbe.e a kakva je pajvancicka iz ustavnog?

Pa ako mislite na kriterijum po kojem ocenjuje, Aleksandar Đurđev je bio mnoogo blaži profesor, na žalost ili na sreću ostalih. Pajvančićka zna da ukoliko kod nje radiš seminarski rad, da ti postavi to pitanje kao treće pitanje na ispitu. Definitivno je strožija, i neke lekcije pita kako ona kaže "u sitna crevca" kao npr. - izbore. Svrstao bih je u strožije profesore...

Da vam kažem nešto - nema ovih ili onih profesora - tipa "zamisli oborio me zato što nisam znao samo ovo!!??" a pritom suštinu ni 2 %. Kod svakog profesora ukoliko zaista dobro naučiš gradivo - položio si !!!

Druze, jako je los predavac...ne zna da objasnjava, kod njega na predavanjima prepisujemo sa slajdova i podvlacimo u knjizi i to je to. Bila bi fora kada bi malo predavao, ne predaje i daje prilicno lose, cak sta vise konstantno iste primere kako je nekada kada je on vrsio anketu u nekom selu reko neki seljanin itd...
A cuo sam od starijih kolega da je oko ocenjivanja na ispitu, da nema posebne kriterijume da razlika imedju 6 i 10, kao da je nema :think::think::think:

Back