Brucoši sa Pravnog fakulteta u Novom Sadu

Pa naravno,sad su svi kao bolonja,samo je primenjuju parcijalno kako im odgovara...Kod starijih profa i nema bolonje...Nego kad smo kod zaposlenja,neko ima srecu pa i sa osnovnom bude generalni direktor NIS-a,a neko kao jedan kod nas na faxu,covek je hteo da ima sve desetke i ako ne dobije 10,ispit ponisti i izadje u sledecem roku i dobije 10.I na poslednjem ispitu dobije 8,i kaze ja ovaj ispit ponistavam,i dekan mu reko- Dobio ti 10 u sledecem roku,ti na ovom faxu neces biti asistent!

e stvarno, ako neko planira da upise fax ove god a bio je na fakultetu i saznao nesto o upisu neka javi. stvarno... ja zvala fax pre neki dan i jedna divno neljubazna gospodja je rekla, znas sta mala strpi se malo i bice sve na sajtu! ja sam fax zvala pre nedelju dana a i dalje nema nista na glupavom sajtu!!!!!!!!

Mislim da imas neke obavezne,oko 6,7 njih i jos dva,tri koja moras da polozis ali ih ti biras;tako sam ja bar procitala na njihovom sajtu...

Nije...imas ekonomiju, sociologiju, ustavno pravo, nacionalna istorija za 2. semestar
Rimsko pravo, opsta istorija, teorija drzave i prava za 1. semestar
I imas da radis semestar iz nekog predmeta ako hoces
i to je to

Back