red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Nego jeste li umlatili tog nesrecnika ili mogu da iznesem svoju ideju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego jeste li umlatili tog nesrecnika ili mogu da iznesem svoju ideju![]()
Ne znam,nisam trenutno tamo al pretpostavljam da pici zvezdaAjde iznesiJe l' upeklo u BG?
Ne znam,nisam trenutno tamo al pretpostavljam da pici zvezdaNadjes ti tom tvom bratu od devojke ti,devojku.Najbolje neku onako pomerenu s mozgom da mu se zabavi o zivcima pa nece da gleda tudja posla jer ce imati svojih problema
![]()
Pa valjda si ti neki frajer sposoban muskarac,sta hoces prstom da ti pokazujemDe da mu nadjem je*ote kasting da organizujem a?
Pa valjda si ti neki frajer sposoban muskarac,sta hoces prstom da ti pokazujem![]()
Tako mi i treba kad volim da jedem govnaSmuvaj se ti s njim, odgovaras opisu jbt![]()
Brt joj je retard teški, znači ja se po prvi put zaljubim a on joj govori kako sam s njom zbog fizičkog izgleda. Čime da ga tučem da mu ne ostanu modrice i posjekotine?
Ja mislim da je brat zaljubljen u tebe i da ti iz ljubomore kvari vezu. Savetujem ti da smuvaš brata, kad te ova škartira bar ostaneš u familiji.![]()
Uu moguce.Uhvati ga za guzu i cekaj reakciju
Brt joj je retard teški, znači ja se po prvi put zaljubim a on joj govori kako sam s njom zbog fizičkog izgleda. Čime da ga tučem da mu ne ostanu modrice i posjekotine?
De da mu nadjem je*ote kasting da organizujem a?