Brt od ribe kvari vezu

Ahaahaha jes ku*ac, on mi nmž ništa jači sam 3 put od njega, ali nervira me..

Pa prvo da si normalan ne bi ni pomisljao na to da se bijes sa burazerom od ribe . Jer nijedna riba posle toga te vise ne bi ni pogledala .

Cim ti tako pricas po forumu 100 posto si neka nalozena piccka koja ni ne sme da se bije .

Sta tebe zabole ****** sta on sere ako je toj ribi do jaja sa tobom u vezi ? Neka mu ona kaze da ne *****

Pa prvo da si normalan ne bi ni pomisljao na to da se bijes sa burazerom od ribe . Jer nijedna riba posle toga te vise ne bi ni pogledala .

Cim ti tako pricas po forumu 100 posto si neka nalozena piccka koja ni ne sme da se bije .

Sta tebe zabole ****** sta on sere ako je toj ribi do jaja sa tobom u vezi ? Neka mu ona kaze da ne *****

Pre bih reko da si ti neki pro zapadni debilko kog su tukli u školi.. Žibje s teme. Ovo čime ga tući je simbolično, pitanje je kako ga se otarasiti?

Brt joj je retard teški, znači ja se po prvi put zaljubim a on joj govori kako sam s njom zbog fizičkog izgleda. Čime da ga tučem da mu ne ostanu modrice i posjekotine?

Spusti loptu, momak .. svaki brat sebicno voli sestru, to tako ide ,,,
Ali to ne znaci da treba da prestanes da se trudis oko nje, ali bez tuce ..ako te zaista nije uvredio ono bas .. mada sada gledano, samo bih se pametno okrenula .. :D

Spusti loptu, momak .. svaki brat sebicno voli sestru, to tako ide ,,,
Ali to ne znaci da treba da prestanes da se trudis oko nje, ali bez tuce ..ako te zaista nije uvredio ono bas .. mada sada gledano, samo bih se pametno okrenula .. :D

Tico imam i ja sestre, i nikad se nisam miješao to je bolesno. On joj izmislja nešto

- - - - - - - - - -

Pa sta pitas na forumu majmuncino slinava . Ako sam ne znas pitaj nekog ortaka , caleta , komsiju . . Doso si ovde da mracis sa nekim bezveznim pricama .

pali penzosu

- - - - - - - - - -

Ti ne izvaljujes da je tema lozacka ?

Nije pogledaj opis repke crvenaa

Back