Brother VS Sister

zeljko612

Domaćin
Poruka
4.266
Svi mi imamo mladjeg parazita ili smo paraziti nekom starijem...Sta vi mislite o svojoj braci i sestara bilo da su stariji ili mladji.
Ja recimo imam sestru mljadju 2god znaci 94,i da vam kazem pravi je pakao.Uglavnom slabo pricamo jer smo 2 razlicita sveta,ali ako dodje do svadje bude svasta uglavnom popustim...Najgore sto ljudi misle da smo blizanci.
Ja bih vise voleo da sam jedinac mada kazu da to ne valja ali sta se moze :D

imam dva brata..13 i 11 godina stariji od mene
jedan mi je kao najbolji prijatelj, jedan me uvek finansijski pripomaze
i odlicno mi je :D
Vidiš kako može... :) I ja imam jednog mlađeg brata u sličnoj kombinaciji kao i ti, uvek sam tu da pomognem savetima a i finansijski - kad zatreba... ;)

Kamo sreće da ja imam nekog starijeg brata... :mrgreen:

imam godinu dana mladjeg brata
dok smo bili mali,lomila sam ga od batina,a sada...pa,recimo,da se izvukao z:hm:
i ono.smorio me je,ali sad se nesto unormalio,pa se sad bas fino slazemo,ono u globalu:)
a ima i slatke drugarcice:aha::mrgreen:

Svi mi imamo mladjeg parazita ili smo paraziti nekom starijem...Sta vi mislite o svojoj braci i sestara bilo da su stariji ili mladji.
Ja recimo imam sestru mljadju 2god znaci 94,i da vam kazem pravi je pakao.Uglavnom slabo pricamo jer smo 2 razlicita sveta,ali ako dodje do svadje bude svasta uglavnom popustim...Najgore sto ljudi misle da smo blizanci.
Ja bih vise voleo da sam jedinac mada kazu da to ne valja ali sta se moze :D

Imam mlađu sestru dve godine i ne bih je dala ni za šta na ovom svetu...jedna od retkih osoba koju ja toliko volim i kojima verujem 100%.Ne vidim što je dve godine velika razlika....

imam brata starijeg 6-7 godina... poshto ja imam najvishe para u porodici xD ja sam finansijska ispomotj.. a on ovako ustane u 4 ujutruda mi kazhe shta da poshaljem dechku ako se posvadjamo xD i sl... mnogo ga volim... a sad tje da ode da radi u inostranstvo na duzhe.. i onako je retko kutji... :\
msm da se bratja i sestre vole najvishe na svetu. :D
ima puno svadja ako je razlika u godinama zeznuta... i to zavisi od uzrasta... mi se nismo podnosili kad sam ja imala 9 on 15 godina... zato shto ti uzrasti nikako ne funcionishu... al' sad... super je.

Ja imam brata starijeg 6 godina i 97 dana... :)
Da se slazemo, khm... da... samo kad nesto ne pokvari na kompu...
Unosi viruse sa neta... a ja ih brisem i poludim od tog brisanja.... i onda fait...
naravno ja nastradam.... ali ono... volim da malo vise dramim... pa i on nastrada od mame... mislim... pocne se drati na njega...
jb g. sta da radim? volim da glumim... :D

ja sam jedinica....jeste lepo ponekad..(sve gumene bombone i rafaelo kuglice su moje hihihi)..mada volela bih da imam stariju sestru i starijeg brata.... :flert: ....a u zadnje vreme cesto pricam sa mamom o usvajanju,mislim da pokusava da me pripremi na nesto :think: ...moguce da razmislja da usvoji dete....samo ne znam da li bih to volela... :aha:

ja sam jedinica....jeste lepo ponekad..(sve gumene bombone i rafaelo kuglice su moje hihihi)..mada volela bih da imam stariju sestru i starijeg brata.... :flert: ....a u zadnje vreme cesto pricam sa mamom o usvajanju,mislim da pokusava da me pripremi na nesto :think: ...moguce da razmislja da usvoji dete....samo ne znam da li bih to volela... :aha:

moji pricaju o bebama
mozda i oni mene pripremaju za nestoz:hm:
za svaki slucaj,burno sam reagovala
za ne daj boze

i evo,javno se izvinjavam svim forumasima zbog toga sto su,kao i ja,bili obmanuti od strane mojih roditelja
bacili su me u rebus,za dz,pa ja vas smorila
mozda im je trebalo samo da se nasexaju kao ljudi
uznemiravajuca pomisao,moram priznati

Back