Brojevi-Numerologija

jesam procitao sam, a trebao bi nastaviti jos da trazis neke pojedinosti koje su vezane za tvoj srecan broj - 9!

Potrazicu,sigurno... a sta mislis za 32? ima li on neko znacenje? posto izgleda da ide u paru sa devetkom...iako je dvocifren..jel moze dvocifren da bude srecan broj? :confused:

heh,u osnovnoj sam imao druga,isli smo na trening zajedno... covek je ubedjen da mu je srecni broj 13...bilo sta da smo radili,on je morao da bude trinesti. :lol: trinesto prase,haha. :lol: mada ja mislim da samo tera inat. :lol::lol::lol:

Ovako d+d+m+m+g+g+g+g = x

n1 + n2 = broj

d - dan
m - mesec
g - godina
n1 - prva cifra dvocifrenog broja x
n2 - druga cifra dvocifrenog broja x
kod mene x=26, znaci 8, pu nije 7, ee, ma da sam uvek i drzao da je 8 jedan od mojih brojeva, a za 7 sam skoro primetio da me prati i da mi je srecan...
inace, 7, 8 sve je to tu blizu:mrgreen:

Moj omiljeni broj je sedam! Sedmi znak Zodijaka; licni broj-7! Svuda me prati.
- kad razbijem ogledalo, 7 godina sam nesrecna
- svuda vidim 7 duginih boja (ovo je, inace, Njutnovo "maslo" :mrgreen: )
- proucila sam svih 7 osnovnih fizickih velicina
- disem na azot, ciji je atomski broj 7 :mrgreen:
- obisla svih 7 kontinenata
- videla 7 svetskih cuda
- prisustvovala stvaranju sveta al' samo sedmog dana-kad se bog odmar'o :mrgreen:
- primila 7 svetih tajni
- imam sedam vrlina
- i sedam smrtnih grehova :mrgreen:
- proganja me azdaja sa 7 glava i 7 kruna
- nedelja mi se oduzi na 7 dana
- jos nisam dobila sedmicu na loto-u :D ali pomoci ce mi 7 patuljaka
- sedmo sam dete sedmog deteta i imam magijske moci :mrgreen::mrgreen:

U, nisam znala da je Gospod imao gospodju.Hvala na informaciji, tcim da je prodam nekom tabloidu koji izlazi za sedam dana.:zper:

Potrazicu,sigurno... a sta mislis za 32? ima li on neko znacenje? posto izgleda da ide u paru sa devetkom...iako je dvocifren..jel moze dvocifren da bude srecan broj? :confused:

heh,u osnovnoj sam imao druga,isli smo na trening zajedno... covek je ubedjen da mu je srecni broj 13...bilo sta da smo radili,on je morao da bude trinesti. :lol: trinesto prase,haha. :lol: mada ja mislim da samo tera inat. :lol::lol::lol:

naravno da moze, bilo koji broj...
mada bi po pravilu srecan broj trebao biti jednocifren, ali, nema veze, ako ti smatras da ti je on iste vaznosti, nastavi da razmisljas o njemu! ;)

naravno da moze, bilo koji broj...
mada bi po pravilu srecan broj trebao biti jednocifren, ali, nema veze, ako ti smatras da ti je on iste vaznosti, nastavi da razmisljas o njemu! ;)

Ne mislim da mi je i 32 srecan,on mi je samo omiljen...
uradio sam kako si mi reko...guglao sam malo na netu za devetku...i naso sam brdo stvari,vecinom gluposti... al naso sam nesto sto bi bas moglo biti istinito....posto se uklapam sa jedno 80% opisa... :think:

i hteo sam da te pitam nesto... ako bi hteo da mi pomognes oko broja 32,jer o njemu nisam bas nista naso,samo neke budalastine. :confused: znacenje broja i slicno... jel bi mogo malo da procackas?

pa ako mi verujes, mislim da ne znam mnogo vise od tebe u vezi numerologije! :lol:
Sta da ti kazem za 32? da je kada se sabere rezultat 5 ili kad se oduzme 1. Ako bi sabrao ova dva broja dobio bi 6, 6 kada se okrene naopacke dobijas 9!
Mozda je to to... Ne znam sad da li lupam ili ima logike u ovom!

pa ako mi verujes, mislim da ne znam mnogo vise od tebe u vezi numerologije! :lol:
Sta da ti kazem za 32? da je kada se sabere rezultat 5 ili kad se oduzme 1. Ako bi sabrao ova dva broja dobio bi 6, 6 kada se okrene naopacke dobijas 9!
Mozda je to to... Ne znam sad da li lupam ili ima logike u ovom!

E do mojega... :lol: ja reko ti se razumes u ove stvari... thx,anyway. :)

pa mislio sam ako bi hteo da procackas internet za tu brojku..... posto ko sto rekoh,ja nista da nadjem. :confused: ono,mislio sam razumes se u ovo,pa mislim znas neki dobar sajt za te stvari.... kad ono... :lol:;)

e setio sam se jos necega u vezi brojeva: 8.12. mi se desio jedan los dogadjaj, za koji sam verovatno sam kriv, a od broja godine se dobije broj 7; 8 - moj broj u numerologiji, 12 - " jedan mojih brojeva", 7 - broj koji me prati

Back