Brojac putnika u tramvaju br. 2 bije starca

Да ли ови пајс... млади стручњаци дуже оловке и блокове, или како сабирају те путнике кад цифре превазиђу оно што се да бројати на прсте?

Eх, и ти... па ту су и прстићи на ножицама. Кад се и то употреби, ондаК прелазе на избацивање и ребра. :lol:

Три стотине тих залудних пајсерских зевзека, је л' тако беше, по тридесет хиљада сваком, значи... колико? Осамдесетак хиљада евра месечно ГСП пукне за ово?

Да ли је то напромишљеније могуће коришћење ресурса? Памтим да су недавно цмиздрели како једва састављају крај са крајем.

Posao brojača kao namešteni i dobar posao. :lol:

Па, извини, али за неког ко рмбачи месец дана за 20.000 дин, а то је већина у Србији, ово је посао из снова.

- - - - - - - - - -

I to pise u linku..apsolvent je na masinskom fakultetu...

Јес', јес', сад видим.

Одлично, има загарантован посао код татице кад заврши факс. Ово 'бројање' му, јадничку, тек за џепарац.

Три стотине тих залудних пајсерских зевзека, је л' тако беше, по тридесет хиљада сваком, значи... колико? Осамдесетак хиљада евра месечно ГСП пукне за ово?

Да ли је то напромишљеније могуће коришћење ресурса? Памтим да су недавно цмиздрели како једва састављају крај са крајем.

И ја се сећам тога. Но, међутим:

Kamere u svim vozilima GSP!
10. oktobar 2014. 12:17

Raspisan tender za nabavku i ugradnju video-nadzora u autobusima, tramvajima i trolejbusima. Veliki biznis sa sistemom od skoro 850 „snimača“

GSP „Beograd“ produžilo je rok ponuđačima za nabavku i ugradnju sistema za video-nadzor, pa zainteresovani ponude mogu da daju do 24. oktobra. U planu je opremanje kamerama ukupno 848 vozila, a ugradnja bi trebalo da bude završena u roku od šest meseci.
.......

U sistemu javnog gradskog prevoza u srpskoj prestonici ima više od 1.800 vozila. Video-nadzorom sada su opremljeni „španski“ tramvaji, „poljaci“ i autobusi IK-210M koji imaju fabrički ugrađene kamere, kao i pojedina vozila u vlasništvu „Laste“, što je ukupno oko 260.

Питам се да ли и ова "двојка" већ има камеру?

Па, извини, али за неког ко рмбачи месец дана за 20.000 дин, а то је већина у Србији, ово је посао из снова.

Sećaš se kad sam ti pisao da je problem u onima koji prihvataju da rade za toliko sitno, ne u poslodavcima. Dok ima onih koji pristaju da ih gaze, biće gaženih.
Inače, posao brojača u tramvaju ne može nikome ozbiljnom da bud... da liči na bilo kakav ozbiljan posao, a ne na poželjan i namešten posao. :lol:

Sećaš se kad sam ti pisao da je problem u onima koji prihvataju da rade za toliko sitno, ne u poslodavcima. Dok ima onih koji pristaju da ih gaze, biće gaženih.
Inače, posao brojača u tramvaju ne može nikome ozbiljnom da bud... da liči na bilo kakav ozbiljan posao, a ne na poželjan i namešten posao. :lol:

Наравно да се још увек сећам те твоје небулозе. Видим да остајеш при њој.

Zahvaljujući seoskim intlktalcima koji su čak do Bpgrada došli pa fakultete upisali,
penzionerri su prestali da nas maltretiraju da im ustajemo...

A i ja pokažem BusPlus karticu svakome ko proceni po dobrodušnom mi spoljnom izgledu, pa il nek proveri il nek me ostavi na miru
U socijalizmu se ustajalo a u kapitalizmu se plaća usluga, molim lepo
Kome ne valja Tito da mi se ne obraća da ja stojim sa rodjenog mesta da bi on seo na zagrejano.

A najviše volim ženturače kad ustaju u poslednjem momentu pa da zajebu muškarce dozivaju se medjusobno da sedne sledeća
Ja joj kažem - obaram ostavinski testament za sedište...

Промиче вам главна ствар. Као шеф те фирме која броји путнике нам се представио Зоран Рубињони, који је био градски функционер у области саобраћаја у време док је ДС управљао Београдом.

Промиче вам главна ствар. Као шеф те фирме која броји путнике нам се представио Зоран Рубињони, који је био градски функционер у области саобраћаја у време док је ДС управљао Београдом.

Не промиче. Сасвим се уклапа.

Ti ljudi su tamo zato što nemaju gde drugde.
I nije nama kriv sistem zato što smo zli prema nemoćnijima od nas.
Sigurno da nije prijatno biti u njihovoj blizini, ali je isto tako sigurno da je naša neprijatnost mačiji kašalj u odnosu na njihovu muku.
Bar sažaljenje i uviđavnost ne koštaju ništa sem malo neugodnosti. Niko ti ne brani da sa sobom nosiš sredstvo za suvo pranje ruku ako misliš da ćeš se zaraziti dodirom kvake.

Tako je!
:worth:

Back