- Poruka
- 82.950
A šta sa nama transvakserima koji se nismo vakcinisali ali se osećamo kao da jesmo?!?? Postavio sam temu na ovom pdf- u i bila je ekspresno obrisana. To je ugrožavanje slobode govora i prava na izbor!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se, jednostavno, ne nalaziš u statistici vakcinisanih.A šta sa nama transvakserima koji se nismo vakcinisali ali se osećamo kao da jesmo?!?? Postavio sam temu na ovom pdf- u i bila je ekspresno obrisana. To je ugrožavanje slobode govora i prava na izbor!
Slaba im statistika,ili su previse lagali,pa sad ne znaju gde udaraju.– Zaraza se spušta ka mlađem uzrastu. To je evidentno. Novi talas je izvestan mada je sigurno da neće biti kao prethodni. Mislim da možemo da imamo oko 1.000 zaraženih na dan, ne mnogo više i to ne početkom septembra, nego nešto kasnije. Ipak, problem je što ne znamo koliko je zaštićenih ljudi, odnosno koliko je ukupno vakcinisanih i onih koji su preležali koronu – rekao je Kon
https://www.krstarica.com/zdravlje/...esenje-obavezna-vakcinacija-odredjenih-grupa/
Moguce je da se ne zna broj ljudi koji su bili zarazeni jer neki nisu ni isli na
testiranja, ali kako je moguce da se ne zna broj vakcinisanih?
Ni dosad prioritetno bolesni nisu mogli da se lece zbog korone.Ti se, jednostavno, ne nalaziš u statistici vakcinisanih.
A kako se osećaš, to statistiku ne zanima.
Ali, ako se u oktobru razboliš, nećeš biti u prioritetu za lečenje. I dalje ih nećeš zanimati.
Ni do sada nisam bio dok ne izvadim barem 500 evra!@mario80
Ma, u redu.
Niko te ni na šta ne prisiljava. Hoćeš-nećeš, tvoja stvar.
I uopšte ne crkavaju od muke. Ako se razboliš, a nisi ništa preduzeo da se zaštitiš, nećeš baš biti u milosti lekara.
Otprilike ista stvar kao kada te upozoravaju da ne pušiš, a ti im se sutra javiš sa dijagnozom raka pluća... kao pušač.
Nema toliko lekara da brinu o onima koji sami o sebi neće da brinu.
Eto, vidiš!Ni do sada nisam bio dok ne izvadim barem 500 evra!
Vucic kaze da sve ove Induse koji svakodnevno dolaze po 500Slaba im statistika,ili su previse lagali,pa sad ne znaju gde udaraju.
Daj Boze da ubraja, bolje da riknu ti mudzahedini nego nasi gradjani.Vucic kaze da sve ove Induse koji svakodnevno dolaze po 500
dnevno on vakcinise i postavja se pitanje da li i njih ubraja u vakcinisane
srpske gradjane. I Kurta i Murta je dolazio u Srbiju na vakcinaciju
i sad se ne zna koliko je stvarno ljudi u Srbiji vakcinisano.
To sam video u komšiluku u bg brdo indusa u hostelu u našoj zgradi. Šta rade sa tim silnim ljudima? Jbt NE ZNAJU ni vrata od lifta da zatvore goveda, za šta im konkretno služe?!??Vucic kaze da sve ove Induse koji svakodnevno dolaze po 500
dnevno on vakcinise i postavja se pitanje da li i njih ubraja u vakcinisane
srpske gradjane. I Kurta i Murta je dolazio u Srbiju na vakcinaciju
i sad se ne zna koliko je stvarno ljudi u Srbiji vakcinisano.
Srbija je jedina zemlja za koju im nije potrebna viza, onda dodju tuTo sam video u komšiluku u bg brdo indusa u hostelu u našoj zgradi. Šta rade sa tim silnim ljudima? Jbt NE ZNAJU ni vrata od lifta da zatvore goveda, za šta im konkretno služe?!??
TACNO TAKO!Vecu nebulozu nisam cuo. Obrnuto je. Ko se vakcinise, krsi Bozije zakone. Npr Astra Zeneca u sebi sadrzi pobacene stanice abortiranih beba, kao i viruse dobijene iz bubrega simpanze. To je satanizam ubrizgati u sebe. Takodje sadrzi i albumin ljudski.