Broj vakcininisanih je u Srbiji nepoznat

Rayela

Legenda
Poruka
71.814
– Zaraza se spušta ka mlađem uzrastu. To je evidentno. Novi talas je izvestan mada je sigurno da neće biti kao prethodni. Mislim da možemo da imamo oko 1.000 zaraženih na dan, ne mnogo više i to ne početkom septembra, nego nešto kasnije. Ipak, problem je što ne znamo koliko je zaštićenih ljudi, odnosno koliko je ukupno vakcinisanih i onih koji su preležali koronu – rekao je Kon

https://www.krstarica.com/zdravlje/...esenje-obavezna-vakcinacija-odredjenih-grupa/

Moguce je da se ne zna broj ljudi koji su bili zarazeni jer neki nisu ni isli na
testiranja, ali kako je moguce da se ne zna broj vakcinisanih?

mislim da je mislio da se ne zna zajednicka cifra a ne koliko je vakcinisanih..drugim recima, nepoznat je broj onih koji su prelezali.
Он стално нешто мисли. Мислим и ја, али он је вајни стручњак и треба да зна колико има оних који су поред око 717000 евидентираних, према статистици, такође били инфицирани. Све скупа прелази милион, а он треба да зна колико.

Намерно се ускраћују информације, ствара се простор за дезинформације и тиме ствара конфузија у којој мисле да је лако ширити страх и спроводити дискриминишуће мере у корист нечасних циљева.

To jest ukupan broj onih koji imaju antitela.
Moguce je da se nespretno izrazio, a moguce je da se stvaro broj
i ne zna jer se u Srbiji vakcinisu i Kurta i Murta. Jos sam pre neki
dan na aerodromu u Beograda videla na stotine Indusa, cudila sam
se sta traze po Beogradu, kad danas cujem da su preplavili Beograd,
provedu desetak dana , uzmu PCR test i odlaze u Englesku jer
u tom slucaju ne dolaze iz Indije nego iz Srbije koja je sada na zelenoj
grani, zemlja bez rizika. A Deltu ostavljaju u Srbiji.
E5eCaSpXIAsjuZZ.jpg

Moguce je da se nespretno izrazio, a moguce je da se stvaro broj
i ne zna jer se u Srbiji vakcinisu i Kurta i Murta. Jos sam pre neki
dan na aerodromu u Beograda videla na stotine Indusa, cudila sam
se sta traze po Beogradu, kad danas cujem da su preplavili Beograd,
provedu desetak dana , uzmu PCR test i odlaze u Englesku jer
u tom slucaju ne dolaze iz Indije nego iz Srbije koja je sada na zelenoj
grani, zemlja bez rizika. A Deltu ostavljaju u Srbiji.Pogledajte prilog 960845
Moja baba od skoro 80 godina koja je na pocetku pricala isto kao i ti Rayela, sada kaze da sam bio u pravu i da je stvarno sve ovo prevara. Ako je ona ukapirala, red bi bio i da ti isto uradis. 🙂

Indian low cost carrier SpiceJet will begin a series of charter flights from New Delhi to Belgrade, which are planned to operate throughout July. Services are being maintained with the Boeing 737-800 aircraft with flights alternating via either Yerevan in Armenia or Tbilisi in Georgia, catering for Indian travellers heading to the Serbian capital to undergo quarantine before being able to continue their onward journeys. Indian expatriates residing in the United Arab Emirates, United States, Canada, Saudi Arabia, Hong Kong and several others have been stranded in India for months as countries around the world have either banned flights or arrivals from the subcontinent in response to the Covid-19 pandemic. As a result, Serbia, which is the only country in Europe not to require visas for Indian nationals, has become a popular quarantine location.

According to Indian tour operators who are selling three, fourteen and 22-day quarantine packages in Serbia, over 1.000 Indian nationals have already visited the country. Carriers operating to Belgrade have also benefited from the surge of arrivals from the subcontinent, primarily Qatar Airways, Lufthansa, Flydubai and Turkish Airlines, resulting in all of them to either increase frequencies or capacity in response to the sudden surge in demand. On select flights from Belgrade, airlines are recording over 60% occupancy by Indian passport holders. The SpiceJet flights will be primarily used by Indian expatriates from the United Arab Emirates. The UAE has suspended inbound travellers from India and other South Asian countries such as Pakistan, Bangladesh, Nepal and Sri Lanka since April 24. Thousands of desperate travellers have chosen to return to the UAE by quarantining themselves for fourteen days in Serbia.
https://www.exyuaviation.com/2021/07/indias-spicejet-launches-belgrade.html?m=1

Ko se ne vakciniše - grešnik i mora da se iskupljuje do kraja života?​

Ruska Pravoslavna Crkva, danas.
Vecu nebulozu nisam cuo. Obrnuto je. Ko se vakcinise, krsi Bozije zakone. Npr Astra Zeneca u sebi sadrzi pobacene stanice abortiranih beba, kao i viruse dobijene iz bubrega simpanze. To je satanizam ubrizgati u sebe. Takodje sadrzi i albumin ljudski.

Nije bas 2, oko godinu i nesto. Pricam da bih spasao ljudima zivot. Babi sam uspeo da spasim zivot jedva, a bas je bila zapela da primi vakcinu. Sada je ukapirala, pa svakako nece.
A kako bi se nosio sa time ukoliko se, ne daj Bože zarazi i podlegne posledicama infekcije? Šteta je da neko ko je italan završi na način koji se može prevenirati. Uostalom, stav o imunizaciji treba da čuje od svog lekara, a ne od laika, ma koliko je voleo, ukoliko nisi lekar, nekompetentan si za datu oblast.

A kako bi se nosio sa time ukoliko se, ne daj Bože zarazi i podlegne posledicama infekcije? Šteta je da neko ko je italan završi na način koji se može prevenirati. Uostalom, stav o imunizaciji treba da čuje od svog lekara, a ne od laika, ma koliko je voleo, ukoliko nisi lekar, nekompetentan si za datu oblast.
Stvar je u tome sto lekari lazu za pare i interese SZO.. Briga njih za necija zdravlje.. Covek mora da misli svojom glavom da bi preziveo, jer u suprotnom ako bude slusao autoritete, brzo ce zavrsiti karijeru.

Stvar je u tome sto lekari lazu za pare i interese SZO.. Briga njih za necija zdravlje.. Covek mora da misli svojom glavom da bi preziveo, jer u suprotnom ako bude slusao autoritete, brzo ce zavrsiti karijeru.
Ali kako ti sve to znaš. Očigledno je da je bilo mnogo dvostrukih aršina kada je o protivepidemijskim merama reč, ali vakcina je nešto u šta zaista ne bi trebalo da sumnjamo. Nismo u 19. veku pa da nam je normalna i bezbedna vakcina ona koja se čeka 10+ godina. Ne znam otkud ta paranoja kada je reč o vakcini.

Ja auto ne popravljam kod novopecenih balavaca ,pa tek zivot ne bih poverio nekom ko leci preko kompa

Ali kako ti sve to znaš. Očigledno je da je bilo mnogo dvostrukih aršina kada je o protivepidemijskim merama reč, ali vakcina je nešto u šta zaista ne bi trebalo da sumnjamo. Nismo u 19. veku pa da nam je normalna i bezbedna vakcina ona koja se čeka 10+ godina. Ne znam otkud ta paranoja kada je reč o vakcini.
Znam jer imam mozak i znam da istrazujem. Tek kada ljudi shvate da postoji zavera protiv covecanstva, tek onda ce razumeti da su vakcine i ceo sistem zdravstva protiv nas. Jer se vodi navodna kampanja o prenaseljenosti, i to se sada forsira. 15 posto od svih vakcinisanih ce umreti kroz naredne 2 do 3 godine, to se nece povezati sa vakcinom i cao zdravo..

Kada je moja baba imala visoku temperaturu zvali smo hitnu pomoć. Prvosu pitali koliko ima godina kad smo rekli 84 samo su zalupili slušalicu. Onda smo zvali privatno i odmah je došao doktor i spustio joj temperaturu koja je bila 40°

– Zaraza se spušta ka mlađem uzrastu. To je evidentno. Novi talas je izvestan mada je sigurno da neće biti kao prethodni. Mislim da možemo da imamo oko 1.000 zaraženih na dan, ne mnogo više i to ne početkom septembra, nego nešto kasnije. Ipak, problem je što ne znamo koliko je zaštićenih ljudi, odnosno koliko je ukupno vakcinisanih i onih koji su preležali koronu – rekao je Kon

https://www.krstarica.com/zdravlje/...esenje-obavezna-vakcinacija-odredjenih-grupa/

Moguce je da se ne zna broj ljudi koji su bili zarazeni jer neki nisu ni isli na
testiranja, ali kako je moguce da se ne zna broj vakcinisanih?
Broj vakcinisanih se prati elektronski, tako da nije nepoznat.
Tačno se zna koliko ljudi je primilo prvu dozu, koliko ih je primilo obe doze. Izdaju se elektronski sertifikati. Ta vrsta statistike je kontrolisana višestruko.
A koliko njih je preležalo Covid, a nisu evidentirani, to nema veze sa naslovom tvoje teme.

Back