broj partnera ?

zene umanjuju broj svojih sexualnih partnera ?

• da .

• ne .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dobro... a koja je zapravo vrednost i važnost tog broja partnera? Mislim, realno, u suštoj suštini i najbitnijoj biti?

Jel važno biti prvi, drugi ili treći? Jel strašno biti deseti, petnaesti ili n-ti?
Da li se ženski polni organ pohabao, istrošio, oštetio? Da li se duša pohabala, istrošila, oštetila?

Na šta, bre, vi ljudi moji trošite energiju i šta zapravo smatrate bitnim?

Ko o čemu, Srbin o seksu, prevari, broju muškaraca, broju žena....
... trla baba lan....

pa nije nebitno sasvim, ne u seksualnom smislu nego u smislu zrelosti u odnosima i ocekivanjima, toga sta je sve covek proziveo i emotivno preradio. onako kako veliki broj partnera pokazuje da covek lako gubi interesovanje, tako i nizak broj moze da pokaze da je covek nesiguran u sebe.
ne kao odlucujuci faktor, ali kad si u situaciji da si sa nekim ko vuce ka ekstremu, dobro je za tebe da znas i da se u odnosu na to i postavis.

pa nije nebitno sasvim, ne u seksualnom smislu nego u smislu zrelosti u odnosima i ocekivanjima, toga sta je sve covek proziveo i emotivno preradio. onako kako veliki broj partnera pokazuje da covek lako gubi interesovanje, tako i nizak broj moze da pokaze da je covek nesiguran u sebe.
ne kao odlucujuci faktor, ali kad si u situaciji da si sa nekim ko vuce ka ekstremu, dobro je za tebe da znas i da se u odnosu na to i postavis.

Ok. A koji je realan, objektivan broj, da bi se partner smatrao sigurnim u sebe i zrelim? :think:

Ma, ovu i slične ovakve teme postavljaju muškarci koji ne razmišljaju na takav način kao ti. Ili kao ja. Ili... već im je bitno da nahrane sujetu, da ne sretnu nikada, ne dao Bog, nekog bivšeg sa kojim je njegova draga bila, da im niko, pričajući o njihovim ženama, ne spomene muško ime koje nije njihovo, ili njenog brata... i slično...
Balkanski sindrom, 101%. Hoću sveticu, ali da je iskusna i da zna šta volim, i da mi udovolji, i da....
Ne biva, baš.

za mene je jedan, za tebe drugi, za njega treci... svako ima pravo na svoje kriterijume. ustalom, ako nije problem, sto se ne bi otvoreno pricalo o tome?
za one za koje broj predstavlja problem, tim bolje, neka idu dalje ali i ja imam pravo da imam pored sebe partnera koji moze da izadje na kraj sa onim sto ja jesam u tom smislu.
nije to balkanski sindrom, i u drugim zemljama ko hoce da zna, on pita - nekad bas da bi ti pokazao da za njega to nije bitno i da je sasvim ok koja god da je cifra u pitanju i tu je nijansa upravo. meni ne treba da zajedno zmurimo ni nad mojom ni nad njegovom prosloscu pa mi je ok odnos u kojem je takva komunikacija. ne mozes da znas kakav motiv covek ima dok nisi sa njim.

Jedan muškarac može imati tri žene, a da njih tri imaju samo njega jednog. Toliko o neslaganju broja partnera.

Što se mene tiče, idealna žena bi bila neka sa prometom i funkcionalnom besprekornošću Tokijskog aerodroma.

Back