Broj obrtaja na 1.000; potrosnja goriva 2x

• Začetnik teme Začetnik teme do_ob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slabo gledaš dule, sva sedišta na tim placevima izušivana a volani presvučeni ko nogom. Normalno je da niko neće da kupuje automobil kada se bočna strana sedišta razlikuje od ostatka enterijera ili je volan tek presvučen jeftinim skajem koji se naborao a ostatak farban sprejom. To su vozila umorna od života sa 500.000 km sa nenormalno ludačkim cenama.

Nabavna cena dizelaša u inostranstvu na kilogram cca 100-200 evra shodno težini plus transport šleperom plus porez a ostalo je zarada.

Ti si BEEEEP na kvadrat kad tako debilno posmatras.
Dodji care da vidis sedista na toj Kiji (jbt ovo ne mozes ni napisati normalno) jer su kao nova al ne vredi Kia je to i kaze mi prodavac spustice cenu u minus samo da je prodaju.
Auto je 2017 godiste i ako si toliki papak kakvim se predstavljas onda mozes da pomislis da je takav auto presao 500k km za 3 godine.Auto je uvezen iz Nemacke i ima ful servisnu istoriju ali dzaba. Kaze prodavac da zovu ljudi u talasima ( a to je ono kad padne kisa pa budale pocnu da zovu) i pitaju za najnizu cenu i kazu im da dodju i da ce se dogovoriti al niko da dodje.
Lepo rekoh,koreanci moraju biti jeftini da bi se prodavali.

Ti si BEEEEP na kvadrat kad tako debilno posmatras.
Dodji care da vidis sedista na toj Kiji (jbt ovo ne mozes ni napisati normalno) jer su kao nova al ne vredi Kia je to i kaze mi prodavac spustice cenu u minus samo da je prodaju.
Auto je 2017 godiste i ako si toliki papak kakvim se predstavljas onda mozes da pomislis da je takav auto presao 500k km za 3 godine.Auto je uvezen iz Nemacke i ima ful servisnu istoriju ali dzaba. Kaze prodavac da zovu ljudi u talasima ( a to je ono kad padne kisa pa budale pocnu da zovu) i pitaju za najnizu cenu i kazu im da dodju i da ce se dogovoriti al niko da dodje.
Lepo rekoh,koreanci moraju biti jeftini da bi se prodavali.
Auto je 2015 godište i traži za to cirkusko vozilo tričavih 10.000 evra :lol: sa tričavih 172.000 km (x2)
https://www.polovniautomobili.com/a...16crdi-t-oop?ref=search-normal&position_ref=5

Nova Kia Stonic 13.490 evra sa 7 godina garancije, uz još jedan (1) evro dobija se i komplet zimskih guma.
kia_stonic_aprperenialgreyorangeroof_0000.jpg

https://www.kia.rs/stonic

E tu vas hebu koreanci što svakih par godina izbace NOV model, svaki put još moderniji i bolji pa vi preprodavci ne možete NIŠTA da zaradite muljajući.
dok su nemački krševi i po 10 godina isti a tehnička rešenja i po 20 godina stara. Meka za preprodavce.

Poslednja izmena:
Sad si uvideo da koreanci moraju drasticno brzo da se prodaju jer ako ga ne prodas ostane ti i mozes samo da ga registrujes i posle bacis.
Izasao nov model i sjebao sve one stare prethodne modele tako da vozaci tih prethodnih modela pucaju samo tako.
Jos preostaje da nam nadjes cenu sa 1,6CRDI motorom jer ovaj sto si okacio za 13k je sa kosacica motorom od 1000 ccm i tri cilindra. Tvoj omiljeni ocigledno dok si ga podmetnuo za primer.

Aha al jos nisi dao komentar na zakucane motore u i10.:hahaha:
Vidis taj Golf IV i posle 20 godina pali i radi a taj koreanac?
Ni nema ih na ulici toliko starih jer su se raspali ali to je suvi kvalitet,NASA tehnologija.z:lol:
Da se podsetimo tog kvaliteta. z:D
I ovo se desilo na 90% tog modela a ovaj je presao samo 103k km i evo sta se desilo i ko zna kad se desilo jer mozda je tako bilo i na 50k km.

Smisljaj ti lazi da je odbranis jer evo ocigledno joj kvalitet i nije bas neki dok se na 8 od 10 desilo ovo.
Idi parkingom pa kad naidjes na Seed pogledaj ovo ispod soferke i videces da je zinulo.
Kako onda moze da se hvali kad se ovo desava?
Ah pa da,upali i stigne od tacke A do tacke B a to gledaju vozaci koreanaca a ne da uzivaju u voznji kao u Mecki ili BMW-u.
A kosa je otisla zbog godina i majmuna kao sto si ti.z:lol:
Nego koji ti motor vozis? Ja ih trenutno imam 6 tj 5 jer sam pre neki dan prodao jedan BMW ali mi danas stize jos jedan BMW R1200GS.

O da kako da ne sa citavih 103k km i eto kako se poodlepljivalo a posle toga sam ih gledao po parkinzima sve ne verujuci da se to desava a misleci da je to na toj samo kad ono cvrc na svakoj je tako bilo.
Ti kao poznavaoc Kie,kako se predstavljas,trebalo bi to da znas.
Vw i audi isto tako izgledaju kada dođu sa juga italije, raspadne se sva boja, odlepe i raspadnu tapacirunzi, raspadnu volani, pobele sedišta i pretvore se u prah. Ali to šijete i krpite a ovo snimate? Eu industriju automobila će pojesti kosooki u narednih par godina, pa ko će lud da kupi auto koji po gradu guta 10 litara bilo kakvog goriva? Niko živi :lol:

Vidis kako odmah prebacujes loptu ali znaj da se Audi i VW ne odlepe na 103k km.
Odlepe se ali kad stoje decenijama na italijanskom suncu pa tako Golf V 2008 nema odlepljen tapacirung ali ga onaj 2005 ima sto znaci ili da je kvalitetnije odradjen ili ce da se in odlepi ako ostane jos 3 godine u Italiji na tom suncu.

Back