Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.647
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
žena bez brkova ko selo bez crkveKad bi nam još forumašice rekle kakav je njima osećaj kad se ljube sa nekim ko ima brkove ili bradu .
Istina, stoje mu predobro, ali to je jedan od njih stotinu.Ovom turskom glumcu brkovi lepo stoje
Pogledajte prilog 1806998
Stojko, moja pokojna prababa imala je brkove, bježao sam kao dijete od nje kao vrag od tamjana.žena bez brkova ko selo bez crkve
Stojko, moja pokojna prababa imala je brkove, bježao sam kao dijete od nje kao vrag od tamjana.
Brkata vlajina...
Ta kad te izljubi, kao da si se obrijao trljajući dvopek o obraze.
kako li s ovim jede kuvanoSalvador Dali je 1936. godine izabran kao jedan od umetnika sa najprepoznatljivijim brkovima u istoriji.
Za svoje brkove on je više puta izjavio da su oni "najozbiljniji deo njegove ličnosti"
Pogledajte prilog 1807003
Pažljivokako li s ovim jede kuvano

To ti je klasikaTo su engleski...![]()

ja nisam ljubitelj klasike, malo avangarde molim...To ti je klasika
A bez brade samo pandur, pa ti vidi![]()
Sad znam da nemam šanse to je to

mojne si tužna nego prestani da robuješ nametnutim modnim trendovimaSad znam da nemam šanse to je to![]()
bolje priznaj ono što sam rekao - robovanje potrošačkoj modnoj industriji
pa ti se onda pocni brijati i reseno :ONe volim ni brkove ni bradu, ali biram bradu pre brkova
Btw, zabrinula sam se da nisu zenski brkovi ponovo u modi![]()
Hvala na savetupa ti se onda pocni brijati i reseno :O
Ima i ona "Cure vole kad brkovi zare".šta a? ..imaš staru izreku "poljubac bez brkova ko selo bez škole "