Sto se mene tice, postoji samo jedan muskarci kojem brci dobro stoje - Rade Serbedzija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не волим...али браду да, чак терам драгог да је пусти, а он савсрећан што не мора да се брије.Sta mislite o brkatim muskarcima?
Samo brkovi, bez brade.
Sta mislite o brkatim muskarcima?
Samo brkovi, bez brade.
Joj nemoj molim te. Odmah zamišljam i dugačak nokat na malom prstu....![]()
Dakle kao da su brkovi takav raritet, da ne mogu da se zamisle bez nokta na malom prstu i raskopčane košulje.dakle: brkovi, maljave grudi sa raskopcanom kosuljom onako da se vidi zlatni lancic, dugacak mali nokat za cackanje...necega![]()
Pa ne ljutim se što ne voliš brkove. Što bih se ljutio?Bez ljutnje, ali ja brkove stvarno ne volim - ni u pratnji nokta ni maljavih grudi natapiranih kroz izrez na kosulji a bogami i bez pratecih efekata. Brkovi su mi nekako suvisni kao modni detalj, a i imam trip da se u toj skupini dlaka uvek nalazi celokupan jelovnik
Pitala bih sada nekog brku, ako hoće da mi odgovori:
Na temperaturama od oko 35 stepeni, da li su brčići na smetnji? Ima li tu vrućine?
Kako je zimi? Hoće li da se smrznu i oni?
Kako ih negujete?
Zašto ste ih pustili?
Ako ovo pročita neki brka, nema mi i odgovori .... ako hoće ....![]()
Nisu oni konkurencija brkatim zenama.
Pa dobro, ali u postavci teme nije bilo reči o noktiću i maljavim grudima. Tako da to što ti misliš i nema neke veze s temom.
Sto ce reci da sam zazvucala kao retard????
Sad ozbiljno, svaka od tih stavki pojedinacno - dakle: nokat, tapirane grudi, brkovi - nije nuzno da budu u paketu mi smeta
Jel sad OK?