Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
samo se ti zaebavaj s prazilukom
nije se jedan iz zivog blata Spomocu praziluka spasio![]()
A, jes' vala !
Dobro zboriš, k'o matora ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo se ti zaebavaj s prazilukom
nije se jedan iz zivog blata Spomocu praziluka spasio![]()
A, jes' vala !
Dobro zboriš, k'o matora ....
Sve je skoro pa pogođeno
![]()
Fala na tešenju, ali ništa ne može da uteši skenjaž od ove Diksi, a bogami i Lajze MineliTi samo na Natalie ličiš, msm samoOna je prelapa
![]()
Fala na tešenju, ali ništa ne može da uteši skenjaž od ove Diksi, a bogami i Lajze Mineli![]()
Makar mi je 25 godina
E a Diksi je slatka nemoj tako, a Lajza se provukla na kvarno, izlaktala se malo... dobro malo više![]()
Makar mi je 25 godina
Moraću tebe 15-godišnjakinju da vodim negde na kolače![]()
kako to mislis - ko? pa ja jesam matora
24 ljeta, batice, 24 ljeta![]()
Krcaš penziju, ha ?
kakvo razocarenje od teme, obzirom na inteligenciju postavljaca
penziju, u srbiji danas...nema tu za krcanje
missim, nema ni za kvalitetnije uzhe![]()
kakvo razocarenje od teme, obzirom na inteligenciju postavljaca
pa ne mozemo svi samo bestselere tipa - poruke za forumashice...lansirat![]()
pokvarena masta i prljave strasti..Naravno da nisam zaboravio koliko je forumsko društvo žedno dubokih tema, intelektualnog vozdizanja i dugačkih postova. (Kako bih i mogao, pored takvih evergrin tema kao što su ''Šta imate u džepu 4'' i ''Gde me je upravo zasvrbelo 7''?)
Ali kad prasad plati za bisere - bisere će i da dobije.
A ja ovde samo volontiram radi sopstvenih niskih pobuda.
ako neko odudara od zlatnog forumnskog proseka, onda je razocarenje utoliko vece kad se zajedno sa plebsom povalja po blatu mediokritetaNaravno da nisam zaboravio koliko je forumsko društvo žedno dubokih tema, intelektualnog vozdizanja i dugačkih postova. (Kako bih i mogao, pored takvih evergrin tema kao što su ''Šta imate u džepu 4'' i ''Gde me je upravo zasvrbelo 7''?)
Ali kad prasad plati za bisere - bisere će i da dobije.
A ja ovde samo volontiram radi sopstvenih niskih pobuda.
ako neko odudara od zlatnog forumnskog proseka, onda je razocarenje utoliko vece kad se zajedno sa plebsom povalja po blatu mediokriteta![]()
Sve za lepotu.
![]()
Znam, ali hvala.Lepa si.
ja uvek kazem samo "znam", bez "hvala"
Ja uglavnom ne kažem ništa; samo naberem svoj aristokratski nosić kad mi se neki kmet obrati. Ali Canoodlerka je draga.