Britney Spears

**** off and cry in the corner, rat.

**** off and cry in the corner, rat.

ili da idem malo da se sprdam po gradu, kao ova tvoja boginja?

PH2007022601700.jpg

Poenta je da nisi nista drugacili od gomile hejtera bez mozga na ovih 79 i kusur strana, i da ces za mesec dana da odyebes s ove teme kad skontas da we don't give a f.uck about you and your opinion... u ime toga, Ova poruka je skrivena zato što je _Krang_ na vašoj listi nepoželjnih. ... zelim ti lep zivot, a sada se yebi... :bye:

Prvo:Zasto nasilno uvodis anglosaksonizam u svoj maternji jezik?
"hejter"....postoji rec za ovo i na srpskom.Zasto pises malo na srpskom,malo na engleskom?Meni licno ne smeta,ja perfektno govorim i jedan i drugi,ali zvucis vrlo smesno kad tako naklapas malo jedno,malo drugo....stice se utisak da si nedovoljno pismen,pa u nedostatku jednog koristis drugi,da bi prikrio ociglednu neelokventnost.
Drugo:Ja imam sva prava na ovom univerzumu da kazem sta mi je volja.Ti ako nisi spreman da prihvatis mislljenje drugih ljudi i izneses kontaargumente,to vec nije Krangov problem.Vec tebe nedovoljno evoluiranog homosapiens sapiensa.
Trece:Tvoj prostakluk govori dosta o tvom losem odgoju.

OMGGGG znaci ne verujeeeeeeeeeeeeem!!!
Procurio na net mix pesama s novog albuma, 8 minuta traje, znaciii kako su dobreee ovo nije normalno, sav drhtim, omg pesme su premocne, prelepe, nesto sto do sada nisam cuo omg omg omg ovo nije normalno kako je mocno xDDDDDDDDDDDDDDDD

OMGGGG znaci ne verujeeeeeeeeeeeeem!!!
Procurio na net mix pesama s novog albuma, 8 minuta traje, znaciii kako su dobreee ovo nije normalno, sav drhtim, omg pesme su premocne, prelepe, nesto sto do sada nisam cuo omg omg omg ovo nije normalno kako je mocno xDDDDDDDDDDDDDDDD

Ti si,decko totalni ludak!!!Cemu tolika euforija?!:eek:
Evo ti i najnovija vest...Britnin sin se otrovao hranom....trenutno je u bolnici...
Eto,da ti pokvarim raspolozenje...Sad idi,pa placi!:cao:

Back