Britney Spears

Spot "Break the ice" u kratkim crtama...
"Snazna" Britney je na vrhu jedne zgrade. Obraca se "slaboj" Britney, koja je zarobljena u vodi i davi se... govori joj da ce sve biti u redu... zatim uskace u zgradu, prolazeci kroz staklenu kupolu na vrhu zgrade, koja se razbija na delice... hoda kroz halu dok je ljudi uplaseno posmatraju... neki od njih pokazuju svoje pravo, zlo lice i napadaju je (prema meni, oni metaforicno predstavljaju paparace i medije)... ona se uspesno odbranjuje, i ulazi u jednu prostoriju, pri cemu se aktivira alarm BREACH ( metaforicno je predstavljeno kako se dize frka oko svake stvari koju ona uradi)... Prolazi kroz hodnik pun zamrznutih ljudi, i liftom dolazi do jednog perverznog coveka koji je sa dve devojke (predstavlja sve muskarce u njenom zivotu)... ona flertuje s njim i daje mu poljubac smrti... tada je snajper gadja, ali ona uspesno izbegava metak... dolazi do slabe Britney, i govori da ce sve biti u redu... tada je okruzuju jezivi vojnici... ona baca bombu, cela zgrada eksplodira dok se slaba i jaka Britney ponovo ujedinjuju i iskacu iz zgrade koja eksplodira... u poslednjem kadru se vidi da na zgradi pise VICTORY... :)
P.S. Ceo spot je uradjen kao anime... mnogo je mocno :D

Spot "Break the ice" u kratkim crtama...
"Snazna" Britney je na vrhu jedne zgrade. Obraca se "slaboj" Britney, koja je zarobljena u vodi i davi se... govori joj da ce sve biti u redu... zatim uskace u zgradu, prolazeci kroz staklenu kupolu na vrhu zgrade, koja se razbija na delice... hoda kroz halu dok je ljudi uplaseno posmatraju... neki od njih pokazuju svoje pravo, zlo lice i napadaju je (prema meni, oni metaforicno predstavljaju paparace i medije)... ona se uspesno odbranjuje, i ulazi u jednu prostoriju, pri cemu se aktivira alarm BREACH ( metaforicno je predstavljeno kako se dize frka oko svake stvari koju ona uradi)... Prolazi kroz hodnik pun zamrznutih ljudi, i liftom dolazi do jednog perverznog coveka koji je sa dve devojke (predstavlja sve muskarce u njenom zivotu)... ona flertuje s njim i daje mu poljubac smrti... tada je snajper gadja, ali ona uspesno izbegava metak... dolazi do slabe Britney, i govori da ce sve biti u redu... tada je okruzuju jezivi vojnici... ona baca bombu, cela zgrada eksplodira dok se slaba i jaka Britney ponovo ujedinjuju i iskacu iz zgrade koja eksplodira... u poslednjem kadru se vidi da na zgradi pise VICTORY... :)
P.S. Ceo spot je uradjen kao anime... mnogo je mocno :D

Njoj svaki spot isti, a..?
I onaj kad u belom trci po bolnici i toxic i sad ovaj...:roll:
Devojka je puna filozofije i metafore...

Devojka je puna filozofije i metafore...

Znaci slazemo se :D ...

To u bolnici nema veze sa Toxicom :S ... bar mi se cini :S ... a trebao bih znati :lol: ...

A Toxic i Break the ice , pa onako ... imaju slicnosti , isto su na tu foru , osveta , ovo ono , ali se radi o drugacijim stvarima ... ali to su dva spota , ona ima trideset najmanje ...

8) :-o :o

Sada nisam nista lose rekla..!
A ona pesma kad trci po bolnici kako se zove,
znam da nije toxic...

Samo sam rekla da su ti spotovi na isti fazon,
sa tom metaforom...
Postoji neka kontradiktornost tu... nvm, ono u bolnici je Everytime i nema nikakve veze s Break the ice... u Everytime-u je jedan paparazzo udari u glavu i ona ne zna da krvari... ode u kupatilo, legne u kadu i skonta da krvari, ali ne moze da izadje i tone... zatim trci po bolnici kao duh, dok se iza nje vidi kako se radja nova beba (reinkarnacija, I guess)... i na kraju spota ona izlazi iz vode i vidi se da je sve.... sanjala ili sta vec... skontao sam poruku spota kao "Koliko god me jako udarili, vracam se jaca"
Dok Break the ice govori o pronalazenju sebe, pravog puta, i borbe za svoju srecu...
Toxic govori o "otrovnoj" vezi koja zahteva osvetu...

Da, i bas mi je drago zbog toga :D Najnovije slike je prikazuju onako kako treba - nasmejanu :D Drago mi je sto ce cela porodica Spears o5 biti na okupu u malom gradicu Kentwood u Louisiana - i :D Dok nov singl hara top listama, Britney ce da uziva sa porodicom! I love you Britney :heart:

Za ovu Britney me zabole baš, ispala je kokoška i privatno i javno, a tek što ne zna da peva, a tek glas tj neglas

Izvinjavam se svima onima koji je vole.

Druga stvar me intersuje, da li je neko čuo fenomenalnu obradu jedne njene pesme koju je ona ranije kokodakal :razz:?!

Obrada je odlična, da li je neko čuo. Ko je to otpevo? Hoću da snimim.

Obrada više liči na ROCK verovali ili ne....

U pitanju je ova pesma, ovako ide... My loneliness is killing me, and I, I must confess I still believe...

Kad vec pricate o ovoj pesmi... :
"Break The Ice"

It's been a while
I know I shouldn't have kept you waiting
But I'm here now

I know it's been a while
But I'm glad you came
And I've been thinking 'bout
How you say my name
You got my body spinning
Like a hurricane
And it feels like
You got me going insane
And I can't get enough
So let me get it up

Ooh, looks like we're alone now
You ain't gotta be scared
We're grown now
I'm a hit defrost on you
Let's get it blazin'
We can turn the heat up if you wanna
Turn the lights down low if you wanna
Just wanna move you
But you're frozen
That's what I'm saying

Let me break the ice
Allow me to get you right
Let you warm up to me
Baby I can make you feel
Let me break the ice
Let you warm up to me
Baby I can make you feel

So are you warming up yet?

You got me hypnotised
I never felt this way
You got my heart beating like an 808
Can you rise to the occasion?
I'm patiently waiting
Cause it's getting late
And I can't get enough
So let me get it up

Ooh, looks like we're alone now
You ain't gotta be scared
We're grown now
I'm a hit defrost on you
Let's get it blazin'
We can turn the heat up if you wanna
Turn the lights down low if you wanna
Just wanna move you
But you're frozen
That's what I'm saying

Let me break the ice
Let you warm up to me
Baby I can make you feel
Let me break the ice
Let you warm up to me
Baby I can make you feel

I like this part
It feels kinda good
Yeah

Let me break the ice
Let you warm up to me
Baby I can make you feel
Let me break the ice
Let you warm up to me
Baby I can make you feel
Hot (more)
:)

So are you warming up yet?

You got me hypnotised
I never felt this way
You got my heart beating like an 808
Can you rise to the occasion?
I'm patiently waiting
Cause it's getting late
And I can't get enough
So let me get it up
YEAH :D
I love U Britney :heart:
Btw, my friends and I snimamo obrade Britney Spears... ima nas na youtube-u, comment bi bio xtra :)
Linkovi:

Back