Britney Spears

@immph
Kako god, ni po cemu se ona specijalno ne izdvaja. A oni deciji snimci, za neke se vrlo ocigledno vidi da je u pitanju njen, deciji glas, dok su neki uzasno sumnjivi. Jeste da je tamo neki solidan raspon godina, da se deca menjaju mnogo iz godine u godinu, ali tamo ima snimaka, gde je evidentno u istom uzrastu, plus minus pola godine, a glas je neverovatno razlicit. Takav gas je mogla da dobije tek sa 14 i vise godina recimo. Nikako sa 9. Mislim ljudi, jbte, okrenite se oko sebe, slusajte decije glasove, jeee... I treca stvar, taj glas koji se cuje, je drugaciji od njenog sadasnjeg. Tako da ono... (:

@Alex
Povuces me za onu stvar.

Alex 777:
To je ona, bilo bi glupo da se pravi video "Britney's best performances" a da neko drugi peva...

Znam da je ona...samo cudno zvuci...
Evo, odgledah do kraja.
Svidja mi se sam pocetak, gde peva bez muzike!
Ovo izmedju je solidno...ne svidja mi se kako je pevala ono nešto from the bottom of my heart...nešto mi ne prija
Ono sto peva na otvorenom i u crnom kostimu sa belim helankama sam gledala i ranije...
najbolje zvuči dok peva od cher "if i could turn back time" najbolje...
poslednje tri pesme...najezila sam se...stvarno joj svaka cast kako je pevala

britney-snake-400-012307.jpg

moj 3000. post ... jeeeeeeeeeeeeee ... :grin:

8) :-o :o

@Alex aj se malo zapitaj ko nema mozak,ti ili on.
Lupetalo je jednostavno lik kojem se smucilo(kao i svim iole normalnim ljudima) da slusa razne pohvale na racun Britney Spears,jer normalno,kao i vecina ljudi,zna da to nije kvalitetna muzika a kao takvu je sigurno ne bi trebalo pustati ni tinejdzerima jer se tek posle vidi koliko ljudi otupe uz te jednolicne i isprazne tekstove.Zar bi bilo koji roditelj koji voli svoju decu,mogao da im dopusti da im to bude idol u detinjstvu a daleko bilo i kasnije(btw niko ni ne bi trebalo da ima idola ali govorim o glupim amerima ali i drugim narodima)? Bas me zanima da li bi se Britney progurala na te vrhove pop listi kada ne bi bila onako oskudno obucena... Nego naravno,svi prvo gledaju telo pa tek onda glas. Ne kazem da ima los glas ali nema ni pola od onoga za sta je vi svi hvalite. Janis Joplin... Znate kako je izgledala... Po mom misljenju,to je jedan od najlepsih glasova ikada... Onaj dubok njen pusacki glas i pesme koje su tako tako dobre... Britney joj nije ni do kolena.Kraj price.

Tachka:

Aj ne se.ri ... iskuliraj malo jbt ... sta histerises bzvz ... znamo Janis Joplin lepo peva ... ima dobre pesme , slusao sam je ranije ... ne secam se da je Britney oskuddno odevena ni u Baby one more time , niti Sometimes , niti Crazy , niti FBOMBH , niti Born to make U happy , niti Ooops I did it again (tu je zakopcana do grla , u celom spotu) , niti Lucky , Niti Stronger ... prvi golisaviji spotovi su tek I m a slave 4 U i Dont let me be the last to know ... ovi ostali ... nema nista golisavo ... sem majice sa kratkim rukavima , pa joj se vide ruke ... i mani vise da mi pricas da sam glup jbt ... koji ti je djavo ... 8) :-o :o

I ne znam ko je tebi rekao da nam je Britney idol , i ne znam odakle ti to da imamo idoloe uopste ... :roll:
Tekstovi nisu nista gluplji od teklstova Janis Joplin ...
Mislim ...
wont U buy me a Mercedes benz(da neces i bundu od nerca) ... i"m a slave 4 U ...
I sad kao lepo peva Britney ... do malopre si pricala da nema blage veze ... a poslusaj klipove i kazi da nema glas ... onda si ti glupa , izvini ...
P.S. Ono za bundu od nerca ... nije bilo da drukam Janis nego da pokazem to za tekstove ... kao sto sam vec reko izuzetno je postujem i imam sve njene albume(nazalost ne na kompu) i odlicno peva ... ima super glas ...
8) :-o :o

Tachka:
@Alex aj se malo zapitaj ko nema mozak,ti ili on.
Lupetalo je jednostavno lik kojem se smucilo(kao i svim iole normalnim ljudima) da slusa razne pohvale na racun Britney Spears,jer normalno,kao i vecina ljudi,zna da to nije kvalitetna muzika a kao takvu je sigurno ne bi trebalo pustati ni tinejdzerima jer se tek posle vidi koliko ljudi otupe uz te jednolicne i isprazne tekstove.Zar bi bilo koji roditelj koji voli svoju decu,mogao da im dopusti da im to bude idol u detinjstvu a daleko bilo i kasnije(btw niko ni ne bi trebalo da ima idola ali govorim o glupim amerima ali i drugim narodima)? Bas me zanima da li bi se Britney progurala na te vrhove pop listi kada ne bi bila onako oskudno obucena... Nego naravno,svi prvo gledaju telo pa tek onda glas. Ne kazem da ima los glas ali nema ni pola od onoga za sta je vi svi hvalite. Janis Joplin... Znate kako je izgledala... Po mom misljenju,to je jedan od najlepsih glasova ikada... Onaj dubok njen pusacki glas i pesme koje su tako tako dobre... Britney joj nije ni do kolena.Kraj price.
To je samo tvoje misljenje, sta je normalno, a sta ne, ne mora da znaci da si u pravu...
Sta si ti, rasista, nacionalista? Ili imas mnoooogo predrasuda...
Ocigledno nisi videla nijedan raniji spot Britney Spears...
O5 ponavljam, to je samo tvoje misljenje, i ne mora da znaci da si u pravu...
o5 samo tvoje misljenje...
Sta je, vec ti je dosadilo da se ponasas kao derishte i da vredjas kvalitetnu pevacicu samo zato sto ti se ne svidja?

Kad_LupimLupim:
Mislim ljudi, jbte, okrenite se oko sebe, slusajte decije glasove, jeee...

Ali meni je ovo toliko smesno ... da li si ti cuo kako Michael peva sa sest godina ... ako nisi bice mi drago da ti uploadujem ... np ... pa mi onda kazi da slusam decije glasove ... zelis li ? Ma svejedno cu ... taman i ostali da cuju ... 8) :-o :o

Alex 777:
To je samo tvoje misljenje, sta je normalno, a sta ne, ne mora da znaci da si u pravu...
Sta si ti, rasista, nacionalista? Ili imas mnoooogo predrasuda...
Ocigledno nisi videla nijedan raniji spot Britney Spears...
O5 ponavljam, to je samo tvoje misljenje, i ne mora da znaci da si u pravu...
o5 samo tvoje misljenje...
Sta je, vec ti je dosadilo da se ponasas kao derishte i da vredjas kvalitetnu pevacicu samo zato sto ti se ne svidja?

slusaj bre,ti imas svoje stavove a ja imam svoje... tebi se svidja njena muzika a meni ne a ja samo iznosim svoja misljenja jer za to forumi i sluze...

U pravu ste sto se tice tih glasova. Pa svim pevacima nekada glas po malo zataji. Onda zvuce malo drugacije. Britney je inace isla na kurs za opersku pevacicu, tako da je njen glas bez presedana u istoriji pop muzike.8-)

Britney Spears - I will be there
http://www.***********/file/19514355/e55c56ff/Britney_Spears_-_I_Will_Be_There.html
Britney Spears - I will still love you
http://www.***********/file/19528985/5013680c/Britney_Spears_-_I_Will_Still_Love_You.html

Back