Britney Spears

immph:
Kako je pametan ... tako je na pametan nacin to rekao ... znas sta ... sad i ja mislim da je Britney debil ... a i ne zna da peva , ne zna ... osvojila je najvece takmicenje u Americi sa osam godina i pevala pesmu od Whitney Huston , ali ne zna bre ... samo ne znam kako vi to procenjujete ...
Wow ... sve ovo , a jos sam i djak generacije i zavrsio muzisku za dva instrumenta i isao na preko 20 takmicenja ... zanimljivo je to ... mislim kad nemam pola mozga ... 8) :-o :o

Svidja mi se kako je pevala kao devojčica...Baš je dobro izvlačila glas.,,,i svidja mi se što je odabrala pesmu od Whitney Houston...ona mi je omiljena pevačica (mislim, Whitney Houston) ;)

Immph..ti si djak generacije!!! svaka cast, brate... ja nikad ne bih tako nešto postigla...takav uspeh u dve škole...svaka cast..

immph:
"Brave New Girl"
Britney Spears

73796.jpg

]She’s gonna pack her bags
She’s gonna find her way
She’s gonna get right out of this
She don’t want New York
She don’t want L.A.
She’s gonna find that special kiss
She don’t want no sleep
She don’t want no high
Oh, like peaches ‘n’ cream
She’s gonna wish on stars and touch the sky
Ah, you know what I mean

She wants a good time
No need to rewind
She needs to really really find what she wants
She lands on both feet
Won’t take a back seat
There’s a brave new girl
And she’s comin’ out tonight

She’s gonna step outside
Uncover her eyes
Who knew she could feel so alive
Her M.O.’s changed
She don’t wanna behave
Ain’t it good to be a brave girl tonight

Tonight, it’s alright
A brave girl tonight

So she met this man
He was kinda rough
He said, girl, whatcha lookin’ for
She said, I don’t know
I go with the flow
He said, let’s get on the floor
He said, you look real cute with your low ride jeans
And your pink little baby tee
Let’s get a room, girl
Come and ride with me

She wants a good time
No need to rewind
She needs to really really find what she wants
She lands on both feet
Won’t take a back seat
There’s a brave new girl
And she’s comin' out tonight

She’s gonna step outside
Uncover her eyes
Her M.O.’s changed
She don’t wanna behave

Tonight, it’s alright
A brave girl tonight
Tonight, it’s alright
A brave girl tonight

[Digital:] I must keep on moving

She’s gonna step outside
Uncover her eyes
Her M.O.’s changed
She don’t wanna behave
Tonight it’s alright
A brave girl tonight

Tonight, it’s alright
A brave girl tonight
A brave girl tonight
A brave girl tonight

8) :-o :o

Neka i ovde tekst ... 8) :-o :o

katy:
Svidja mi se kako je pevala kao devojčica...Baš je dobro izvlačila glas.,,,i svidja mi se što je odabrala pesmu od Whitney Houston...ona mi je omiljena pevačica (mislim, Whitney Houston) ;)

I peva , peva i na kraju kad cucne onako ... ali bas je lepo odpevala i trebala je da pobedi ... 8) :-o :o

Nisam gledala kad je nastupala na takmicenju...
Videla sam neke nastupe dok je bila bas klinka, secam se kroz maglu...jedva
Secam se jedino jednog nastupa na otvorenom, ne secam se koja je pesma bila, ali znam da me je odusevila...inace je ne slusam

katy:
Nisam gledala kad je nastupala na takmicenju...
Videla sam neke nastupe dok je bila bas klinka, secam se kroz maglu...jedva
Secam se jedino jednog nastupa na otvorenom, ne secam se koja je pesma bila, ali znam da me je odusevila...inace je ne slusam

Sad mi je palo na pamet , potrazicu na youtube-u sutra neke nastupe kad je bila mala pa cu da stavim na temu i da skinem ... 8) :-o :o

A sada nesto za sve one (a i ostale) koji kazu da Britney nema talenta i da ne zna da peva ... ovakvo nesto se nece skoro roditi ... poslusajte pa ako jos imate mozga i srca lupetajte i dalje ... ajde pametnjakovici da vas vidim ... traje deset minuta .. zadnjih pet su neverovatni ... pogledajte pa onda recite ... kad ste pametni ...

Nisam stigla do kraja da odgledam...
Scenski nastupi su joj sjajni...
Ja inace volim jace vokale.
Ona je bas umela da izvuce glas..,cak iz peta ;)..dok je bila jos dete.
Meni se ustvari i svidja kako je pevala kao dete, sada je ne slusam.... cula sam razne pesme, i najlepsa koju je uradila je definitivno i'm not a girl...
Nevezano za muziku, svidja mi se njen smisao za humor...
Devojcica se zeza kao niko, kako zaebava paparazze...

katy:
Ja inace volim jace vokale.

Znaci nisi videla zadnjih cetiri min.ako ono nije jak glas ja ne znam sta je ... drzi jednu notu pola sata takvom jacinom , a mlada je ... Covece kako peva ... slusas je i cudno je ... ima devet godina , a ima glas kao ... covece onakav glas u devet godina ... 8) :-o :o

katy:
Meni se ustvari i svidja kako je pevala kao dete, sada je ne slusam.... cula sam razne pesme, i najlepsa koju je uradila je definitivno i'm not a girl...

Jel si cula From the bottom of my broken heart ? Prelepa pesma ... i to i Sometimes ...i ima jos puno koje mislim da bi ti se svidele ... da ne nabrajam sad ... 8) :-o :o

immph:
A sada nesto za sve one (a i ostale) koji kazu da Britney nema talenta i da ne zna da peva ... ovakvo nesto se nece skoro roditi ... poslusajte pa ako jos imate mozga i srca lupetajte i dalje ... ajde pametnjakovici da vas vidim ... traje deset minuta .. zadnjih pet su neverovatni ... pogledajte pa onda recite ... kad ste pametni ...

Pogledao, poslusao... nije nista specijalno, ima daleko kvalitetnijih pevachica od nje. Mozda se malo izdvaja jer ima donekle prepoznatljiv glas, ali samo donekle, opet je to daleko od onoga sto se trazi.
A oni deciji snimci... na nekima uopste nije isti glas u pitanju, a pogotovo ne deciji :roll:

@Tachka
Moze zidarsko narvno, to je uvek bilo najkvalitetnije :D

Kad_LupimLupim:
A oni deciji snimci... na nekima uopste nije isti glas u pitanju, a pogotovo ne deciji :roll:

Pa da (ma ne to su njoj namestali da peva dobro :roll: sad stvarno preterujes) ... a sta sam ja pricao :roll: ... za devet godina onakav glas , kao da peva osoba tri puta starija od nje ... a glas je razlicit jer nema svuda isto godina ... snimci su od osam pa do cetrnest ... tad se glas najvise i menja ... a negde je i mladja ... ono kad je obucena u roze .... a i kad bi glas bio jedino sto se trazi bilo bi mali milion ljudi koji bi pevali (u vezi kad je porasla, mada i tu lepo peva samo razlicito) ... jbg Mind is the magic ... sve jedno ... ona je talentovana i to niko ne moze da ospori ... kako je pevala cvc ... ni ja nisam znao da je toliko dobro dok nisam juce pogledao to ... a stavicu da pogledate jos neke kad je mala bila ... 8) :-o :o

Back