Britney Spears

There's a girl in my mirror, I wonder who she is, sometimes I think I know her, sometimes I really wish I did... ova pesma je pravi lek za depresiju, Britney je andjeo, moj andjeo... volim te Britney!!! :D
Nadam se da ce treci singl sa novog albuma biti Break the ice! (Boze, jos nije ni drugi izasao, tek 7. januara, a ja se vec nadam trecem, hihihihi :D )

Hahaha...Nestrpljiv si :lol:
A znam kako ti je,tako sam i ja prosle godine...Evo,posto je mojoj majci rodjenddan,necu metal da pustam,samo pop :D
Ae,obecala sam joj :lol:

Hush, just stop
There’s nothing you can do or say, baby
I’ve had enough
I’m not your property as from today, baby
You might think that I won't make it on my own
But now I’m…

Stronger than yesterday
Now it’s nothing but my way
My lonliness ain’t killing me no more
I’m stronger

Tako mi i treba,ceo dan juce sam je slusala,dok tjurke nisu otisle :lol:

Dobro, imas svoje misljenje, ali ne slazem se s tim, obozavam Britney, njena muzika me obnavlja, daje mi snagu, kad sam nadrkan, tuzan, iznerviran, samo pustim Girl in the mirror i sve lose ode... a za to sto svi misle da je ona vrhunac idiJotizma je kriv Justin Timberlake, posto je, kada mu je dala korpu, u svom spotu rekao kako ga je varala (podli lazljivac :evil: ), i tada su sve novine polako pocele da se okrecu protv nje, a sa novinama i narod... ali ja cu je uvek voleti, zato sto znam sve o njoj i znam kakva je ustvari, ona je prelepa kao osoba, my sweetheart... sto se tice devojaka, bas sam se prekjuce smuvao s jednom :shock:

e zasto mi neko stalno brise postove??????????????????????????sta je ovo,pa imam pravo da kazem svoje misljenje...neka bar objasni zasto mi obrise svaki post?????????kakva je svrha foruam,kad ti neko polap ostova obrise..........a nisam nikoga vredjao

Dobro, imas svoje misljenje, ali ne slazem se s tim, obozavam Britney, njena muzika me obnavlja, daje mi snagu, kad sam nadrkan, tuzan, iznerviran, samo pustim Girl in the mirror i sve lose ode... a za to sto svi misle da je ona vrhunac idiJotizma je kriv Justin Timberlake, posto je, kada mu je dala korpu, u svom spotu rekao kako ga je varala (podli lazljivac :evil: ), i tada su sve novine polako pocele da se okrecu protv nje, a sa novinama i narod... ali ja cu je uvek voleti, zato sto znam sve o njoj i znam kakva je ustvari, ona je prelepa kao osoba, my sweetheart... sto se tice devojaka, bas sam se prekjuce smuvao s jednom :shock:

Cekaj jesi li gay ili bi ili hetero..? Idi na temu Sonata Artica zadnja strana da vidis da te ne dr##am zato sto si gay vec zato sto si smesan sa svojim stavovima na nivou sedmogodisnjeg reta###ranog deteta... Necu komentarisati gluposti tipa ja je poznajem najbolje itd...:lol:

Back