immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah, kad sam usamljen i ostavljen od strane svih, muzika Britney Spears je jedina stvar na svetu koju imam, i pomaze mi da prezivim ove dane... Britney, obozavam te, hvala ti sto postojis! 4ever!
Dobro, imas svoje misljenje, ali ne slazem se s tim, obozavam Britney, njena muzika me obnavlja, daje mi snagu, kad sam nadrkan, tuzan, iznerviran, samo pustim Girl in the mirror i sve lose ode... a za to sto svi misle da je ona vrhunac idiJotizma je kriv Justin Timberlake, posto je, kada mu je dala korpu, u svom spotu rekao kako ga je varala (podli lazljivac), i tada su sve novine polako pocele da se okrecu protv nje, a sa novinama i narod... ali ja cu je uvek voleti, zato sto znam sve o njoj i znam kakva je ustvari, ona je prelepa kao osoba, my sweetheart... sto se tice devojaka, bas sam se prekjuce smuvao s jednom :shock:
Jaao, ne budi povrsna, da li si cula obe pesme? UOPSTE nisu slicne, ali UOPSTE!!!Znam da je Majklova,zato se i cudim..Izgleda da je Brit malo ukrala foru...
Jaao, ne budi povrsna, da li si cula obe pesme? UOPSTE nisu slicne, ali UOPSTE!!!
e zasto mi neko stalno brise postove??????????????????????????sta je ovo,pa imam pravo da kazem svoje misljenje...neka bar objasni zasto mi obrise svaki post?????????kakva je svrha foruam,kad ti neko polap ostova obrise..........a nisam nikoga vredjao
nije stvar samo u vredjanju, nego i u neposhtovanju teme tj. odlasku u off (:
Vec imamo temu o njoj, a moderi ce spojiti ovu temu sa njim...
Vec svi na 4umu znaju da obozavam Britney, i svako ko je bude pljuvao neminovno dolazi na moju block listu! BRITNEY DOESN'T RESPOND TO TRASH!![]()