Britney Spears

Boli me bre **** vise za britni, kolko tema o njoj, bas me briga za njen kambek, da se ja pitam ne bi nikad ni bila tu gde je danas, boli me uvo ko je njen sadasni i bivsi decko, dal se drogira il' se skida sa droge, dal je alkoholicarka il' qrva, kako se zove njen ker, ko se pobrinuo za njen izgled i kad ce njen novi album, da li je najsexypilnija riba na jbn svetu, kako izgleda njena vila na jbn beverli hilsu... za mene je ona jedna od zrtava mashinerije zvane L.A. show biznis ili americki show biznis ... kako god... bitno je da se smece prodaje... da se stvara extra profit i da svi zadovoljno trljaju ruke, i da stvaraju idole deci shirom sveta... Zao mi je samo sto se njima pridaje tolika paznja, sto se ne skidaju sa medija, sto su mnogim klincima takvi elebaci uzori...

jednostavno ''Money for nothing...'' .... & ''I Want my MTV.."

ili sto bi bruce rekao:
"You and all your entourage - to me youre all the same
You and all your entourage - playing foolish games
I dont want your big city shining
I dont want your silver lining
I dont wanna be a tattooed millionaire..."
ok worker thats way u wanna do it playing guitar on a MTV

Boli me bre **** vise za britni, kolko tema o njoj, bas me briga za njen kambek, da se ja pitam ne bi nikad ni bila tu gde je danas, boli me uvo ko je njen sadasni i bivsi decko, dal se drogira il' se skida sa droge, dal je alkoholicarka il' qrva, kako se zove njen ker, ko se pobrinuo za njen izgled i kad ce njen novi album, da li je najsexypilnija riba na jbn svetu, kako izgleda njena vila na jbn beverli hilsu... za mene je ona jedna od zrtava mashinerije zvane L.A. show biznis ili americki show biznis ...

Za jednu osobu koju zabole **** za Britney si se jako puno raspisala , najvise od ostalih ...

Novi album je odlican ...
8) :o :eek:

Back