Britanski student: "Prisiljavaju nas da učimo o islamu i Muhamedu u školi. Ne želim da znam.

Фале још неке, мора да додамо и Јеховине Сведоке, Суботаре, Сатанистичку Цркву, Сајентологију...
Fale zato što verska nastava u Srbiji uključuje samo religije koje su i zvanično priznate od strane države i koje imaju i značajno istorijsko i kulturno uporište u zemlji. Sistem je formulisan na osnovu Zakona o crkvama i verskim zajednicama koji prepoznaje tradicionalne verske zajednice sa dužom istorijom u Srbiji. Jehovini svedoci su priznati tek 2010, subotari 2006. godine, a satanisti i sajentolozi nisu priznati.

Teško da će u dogledno vreme. Možda nikad ni neće, ako posluži sreća. Koliko god tradicionalne religije bile ćaknute, za sajentologiju su male mace. Satanistička crkva (Levejeva) je cirkus., prepuna najsebičnijih i najsamopravednijih sranya koje sam ikada pročitao. Verovatnoća da ikad bude priznata u Srbiji je ravna nuli.

Teško da će u dogledno vreme. Možda nikad ni neće, ako posluži sreća. Koliko god tradicionalne religije bile ćaknute, za sajentologiju su male mace. Satanistička crkva (Levejeva) je cirkus., prepuna najsebičnijih i najsamopravednijih sranya koje sam ikada pročitao. Verovatnoća da ikad bude priznata u Srbiji je ravna nuli.
Отом потом. Један дан Хеловин, сутра дан Белзебуб :per:

Mogu da nauče da je neznanje katastrofalno loše za društvo.

Naravno da svako mora da nauči i ko je bio Muhamed, i ko je bio Isus, i ko je bio Buda.

Da imamo manje neobrazovanih kretena.

...а тек што имамо обрезованих 'паметљаковића' ..и то 'дипломираних' ....

Back