Britanski poslanik: BEZUMLJE SRPSKE VLASTI

Тачно тако! Браво! Само не знам КО ЈЕ ОВАЈ ЛИК ???

Nigel Farage je Englez koji radi za korist finansijskog centra Londona, i sve sto kaze nije slucajno.

To je isti covek koji se protivi uvodjenju EU poreza na finansijske transakcije, koji gura Nemacka, a koji ce jednom kada bude uveden znatno umanjiti poziciju City of London u svetu.

Nigel Farage: EU Financial Transactions Tax is Kamikaze Economics

[/QUOTE]

Debilcina,pa i Englezi i Nemci su se toliko puta klali pa su zajedno u EU...moze da ga duva,Srbija ide u EU,to je ovih dana postalo jasno...

KLALI je perfekat, prošlo vreme.
Nas Nemačka, Britanija itd i dalje KOLJU. Prezent, sadašnje vreme.

I još nešto. zna se ko je pobedio u II SR, i da je nemačka bila agresor. Kada Hrvatska prizna da je počela raspad SFRJ i mi ćemo lepo živeti sa njima.

I još nešto. zna se ko je pobedio u II SR, i da je nemačka bila agresor. Kada Hrvatska prizna da je počela raspad SFRJ i mi ćemo lepo živeti sa njima.

Niko nas bre ne kolje,koji ti je djavo...

Koga zabole ko je poceo raspad,oni ljudi to gledaju iz svoje perspektive-oslobodili su se Srba i stvorili svoju drzavu posle toliko vekova...niko nas nije bio po usima da udjemo sa njima u zajednicku drzavu 1918.-te...

Debilcina,pa i Englezi i Nemci su se toliko puta klali pa su zajedno u EU...moze da ga duva,Srbija ide u EU,to je ovih dana postalo jasno...

Da ali nikad pre nisu bili u istoj drzavi kao Balkanci koji su se pre 15-20 godina razisli da bi opet hteli da se ujedine, ali pri tom nije napomenuo da Srbi nisu hteli da se Juga srusi, to su hteli drugi pre svega Hrvati.

Trebao je da u tom kontekstu samo Hrvate spomene, jer su ONI sve dali da bi izasli iz zajednice s nama, zrtvovali su svoje gradove i svoj narod da bi Srbija dobila sankcije, i sve to da bi opet postalo samo pitanje vremena zajednicke unije.

Tako glupi mogu samo oni da budu

:udriglavu:

Jer nije isto kad dve drzave koje su pre ratovale nekad u buducnosti budu u istoj uniji

i

zemlje koje su pre bili JEDNA drzava, da se ratom razidju i kratko posle toga opet skupa samo pod drugim imenom

Aco, sta se mene tice svejedno mi je priznali ili ne, MI znamo istinu i vise nam od toga ne treba, i nikad vise necemo lepo ziveti s njima, vec samo pored njih i to s automatskom puskom na dohvat ruke

Sva ova kriza i ratovi po istoku su da bi dolar preziveo.Najveci marketing je Grcka ,njen dug je 150% od bdp-a i kao je to problem za razliku od Danske ciji je dug 350%,Svajcarske 300%,Holandije 280%,Svedska 380%,Italija 420% i Norveske cak 800%...sve ovo je marketing da se srusi euro i na dobrom su putu,a posto su drzave Evrope odbacile dolar i vezale svoje valute za euro one ce biti u buli ...Kriza u Kanadi,Australiji,Sad,Kini,Rusiji i ostalim drzavama cije su valute i dalje vezane za dolar nije velika ili ne postoji.

Pa ne stvara se vrednost pukim štampanjem.

Nego dolar ima moć zato što je podbočen privredom SAD.

Sad znaš i zašto rublja nema moć.

nema SAD toliku privredu vec je posle ww2 dolar nametnut kao svetska rezervna valuta,bilo je zlato pa dolar,cena nafte i sirovina,proizvoda se obracunava u dolarima koje kupe tako sto odstampaju papir na kome pise dolar.otud Kini toliko dolara..ameri bili bi ludi kad bi prepustili tamo nekom euru takvu moc...Nemacka zeli to isto da nametne ovaj put ali je na udaru

Pa ne stvara se vrednost pukim štampanjem.

Nego dolar ima moć zato što je podbočen privredom SAD.

Sad znaš i zašto rublja nema moć.

Kaskaš.
Pobegoše ti informacije ili si zlurada.

I ptice na grani znaju da Ameri štancaju dolare bez pokrića.
I osiromašuju svet.
Javljaju se,stoga,predlozi svetskih ekonomskih eksperata da se
globalni ekonomski parametri iskazuju u evrima.
Tim štancerajem bezvrednog dolara i krenula je SEKA
na put oko sveta.

Mogu da stampaju dolara koliko hoce jer je isti sveprisutan na svetskim trzistima ,cak u sivoj i crnoj ekonomiji.Imovinu SAD ionako poseduju Englezi,Sad jeste u ekonomskoj krizi ali nije prezaduzena zemlja ,spoljni dug 80% bdp-a,to je drzava koju ne pogadja inflacija,deflacija,deficit,jacanjee ili slabljenje valute.Svetska ekonomija se drma zbog ekonomskog rasta Kine i eura koji pomera dolar na svetskoj berzi.Jedina sansa im je rat sa Kinom ili da ruse euro...

Back