Британски амбасадор:Европска Унија ће подржати Николићеву странку

Nikolic je svakako odmereniji i otvoreniji. Mozda,ali mozda bi mogao da bude i neko ko odlucuje jer bi mozda njegovo delovanje davalo neki rezultat ali nesto i nisam siguran da se nece setiti svojih bivsih kompanjona,jer je ipak i dalje usko vezan za nacela stranke i dalje vuce neke zaostavstine radikalske politike,a jos pride politika je qrva... A nas narod kako je lud od Nikolica bi napravio novog Slobodana (iliti novog vladara-idola).

Kako su govorili "Neki stari ljudi" :

"...Reci mi ko te hvali , pa cu Ti reci ko si i kakav si..." ili " Ne pada sneg da pokrije breg , nego da svaka zverka pokaze svoj trag ".

Kako se srpska istorija ponavlja i to jos od tzv. "Predkosovskog ciklusa" kada se zavadise vladari oko "podele plena" ( tj.vlasti !) .

"...ИЗ КАФАНЕ "ВЕЛИКА ЧУКАРИЦА"

Преко чорбе посне и неслане
гледам оне који се и осолише,
и осладише, и ољутише, и омастише.

Нико у овој земљи
не живи тако добро
као они који је упропастише..."

Autor:
Ljubomir Simovic

dal je podmetacina ili nije znacemo nakon narednih izbora.

no kihote kako ti komentarirses da je toma nikolic uzeo prostor od 300 kvadrata u centru beograda za svoju novu stranku?

odakle tomi pare da plati 300 kvadrata u centru, a ako nije platio tj ako je dobio besplatno od nicovica zar ne mislis da ce nicovic traziti to kasnije da mu se plati sa sve kamatama?

Klasična engleska podmetačina.
Zna englez da ga nacionalisti ne vole, pa će da pohvali onoga ko može da ugrozi njihove pulene. Samim tim stvara svesno kontraefekat, pa se Jo primi k'o neslan.

Ти стварно верујеш да Николић може да направи Владу без ДС-а?
Човече,па то је више него смешно...

После следећих избора,доћи ћеш ти овде и рећи да сам био у праву.

Evropa će podržati Nikolićevu stranku

BEOGRAD - Britanski ambasador u Beogradu Stiven Vordsvort izrazio je juče uverenje da će Evropa prihvatiti one ljude iz SRS koji su uključeni u osnivanje nove partije i koji u potpunosti prihvataju da budućnost Srbije, kao stabilne evropske demokratije, leži u saradnji sa susedima.
Опште нагађање и наоколо.

- Poruka Evrope bila je jasna - ako je vaša promena iskrena, mi ćemo je prihvatiti, i zaista smo je prihvatili. Sada ćemo možda videti početak sličnog procesa čak i u Srpskoj radikalnoj stranci - rekao je Vordsvort, dodajući da su se „pojedini ljudi ohrabrili“ i jasno stavili do znanja da se ne slažu sa politikom svog lidera Vojislava Šešelja.

Britanski ambasador je poručio da se političke partije i ljudi mogu menjati, ali da su vrednosti i politika ono što je važno.
http://www.kurir-info.rs/clanak/politika/kurir-17-09-2008/evropa-ce-podrzati-nikolicevu-stranku
Можда...Чак...

Пита ли га "Јел подржавате Тому?" а глупи енглез ниеј толико глуп да одмах каже "не", већ дипломатски избегава одговор.

no kihote kako ti komentarirses da je toma nikolic uzeo prostor od 300 kvadrata u centru beograda za svoju novu stranku?

odakle tomi pare da plati 300 kvadrata u centru, a ako nije platio tj ako je dobio besplatno od nicovica zar ne mislis da ce nicovic traziti to kasnije da mu se plati sa sve kamatama?

Који Ницовић?
Нисам чуо.

Војислав Шешељ је до сада био главна узданица НАТО политике у Србији.
Све лоше што су нам радили и све добро што нису хтели да нам ураде, сваљивали су на СРС као "прљаву и злу партију".

Лично мислим да ЕУ није мислила да ће ССП да прође у скупштини.
И шта је било!?

Срби прихватили ССП а онда су га Европљани одбили.

Да објасним.
Да је одбачен ССП као што су неки у СРС хтели, Европљани би имали изговор "Прљави и зли Радикали спречавају Србију да уђе у светлу Европску будућност!"
Сада је прихваћен ССП, ми послали министре у Европу, а Европа брже-боље да наговори Холандијуи и Белгију да не прихвате Србију!

И шта је резултат? Уместо да Шешељ и Радикали буду криви за пропаст пута у Европу, крива је ДС и Ђелић из једноставног разлога ђто - нису успели.

Неки пут мораш да попустиш да би победио.
И сада се показује оно што су Радикали и Тома и Шешељ причали-
Европа нас неће.

Све лоше што су нам радили и све добро што нису хтели да нам ураде, сваљивали су на СРС као "прљаву и злу партију".

И шта је било!?

Да објасним.
Да је одбачен ССП као што су неки у СРС хтели, Европљани би имали изговор "Прљави и зли Радикали спречавају Србију да уђе у светлу Европску будућност!"
Сада је прихваћен ССП, ми послали министре у Европу, а Европа брже-боље да наговори Холандијуи и Белгију да не прихвате Србију!

И шта је резултат? Уместо да Шешељ и Радикали буду криви за пропаст пута у Европу, крива је ДС и Ђелић из једноставног разлога ђто - нису успели.

Европа нас неће.

зато сматрам да је Тома боља опција.
До сада Тадић није ни морао да води кампању. Само је трабао да каже : Ево вам, победиће вам Шешељ ако не гласате за мене.

Тако је и било. Сваки пут пред изборе све новине и агенције писале да "Радикали су јаки" "Радикали могу да победе" а у ствари су плашили гласаче радикалима да би их натерали да гласају за Тадића.

А шта сад?
Као сада гласати за Тадића као спасиоца Србије? Тома није прљав и зао, нема разлога да се плашимо? Шта онда. какло ћемо даље? Како да Тадић намакне гласове?

И шта је било!?

Да објасним.

Европа нас неће.

На који начин је прихватање или одбацивање зависило од СРС?
Власт има већину у Скупштину,према томе никако СРС није могла да утиче на то.

На који начин је прихватање или одбацивање зависило од СРС?
Власт има већину у Скупштину,према томе никако СРС није могла да утиче на то.

Европа је сама послала ССП Србији, а ниеј очекивала да ће бити прихваћен, мислили су да ће радикали и ДСС некако блокирати прихватање.
И сада се десило да Европса само захебе Демократе и повуче што је сама прихватила.

Европа је сама послала ССП Србији, а ниеј очекивала да ће бити прихваћен, мислили су да ће радикали и ДСС некако блокирати прихватање.
И сада се десило да Европса само захебе Демократе и повуче што је сама прихватила.

Александре,не љути се,али ова тумачења и нагађања су јако ирационална.

Па,ако ништа друго,баш се САД види да је ЕУ желела да ували по сваку цену ССП Србији како би преко своје власти натерала Србију да укине и преостале царине под изговором да Србија треба самостално да примењује ССП као да је све у најбољем реду.

А,демократе би могле по овом рецепту одмах да отпочну и самосталну симулацију чланства у ЕУ.:lol:

marko nicovic je dao tomislavu nikolicu ili iznajmio prostor od 300 kvadrata u centru beograda

Аха...
Тако сам и мислио.Мислим да не треба много причати,ако знамо да је он члан Малтешких витезова.

Odkle Tomi pare za kancelariju za stranku...svasta.
A odakle novopecenim biznismenima pare za placeve sto otkupljuju kuce i grade zgrade,to je sad neka novina u Srbiji:whistling::whistling::dash::dash::dontunderstand:

Back