suave
Domaćin
- Poruka
- 3.829
Da otvorim jednu temu o britanskim detektivskim serijama. Mislim da sam gledao, nešto kompletno nešto u delovima, gotovo sve što vredi u tom žanru a proizvedeno je u Velikoj Britaniji. Opet, moguće je da sam nešto propustio, pa možda ovde dobijem dobru preporuku. Inače, sa Britancima i serijama je kao sa Nemcima i automobilama, ne mogu da naprave lošu
Za početak moj lični favorit:"Avanture Šerloka Holmsa", snimane od 1984-1994, glavni glumac Džeremi Bret koji je ušao u lik Šerloka toliko da ne mogu zamisliti bilo kog drugog sem njega u toj ulozi. Serija hvaljena kako zbog glume, tako i zbog adaptacije i pažnje posvećene scenografiji i kostimima. Snimljeno je oko četrdesetak epizoda.

Za početak moj lični favorit:"Avanture Šerloka Holmsa", snimane od 1984-1994, glavni glumac Džeremi Bret koji je ušao u lik Šerloka toliko da ne mogu zamisliti bilo kog drugog sem njega u toj ulozi. Serija hvaljena kako zbog glume, tako i zbog adaptacije i pažnje posvećene scenografiji i kostimima. Snimljeno je oko četrdesetak epizoda.