Briselski sporazum - 2025? Ništavan i nevažeći?

Poruka
9.345
Briselski sporazum je potpisan sa EU, potpisnica je bile Ketrin Ešdaun, ne sa tkz. Kosovom, jer Kosovo očigledno ni sama EU ne priznaje. Potpisnici su bili Dači, i Tači, odvojeno, ponaosob, sa Ketrin Ešdaun.
EU JE JEMAC BRISELSKOG SPORAZUMA I MI SMO POTPISALI SA EU A NE SA KOSOVOM*!
KAD EU PRESTANE DA POSTOJI PRESTAJE I VAŽNOST SPORAZUMA!

2025, EU će prestati da postoji, a samim tim će prestati i naše obaveze iz Briselskog sporazuma, što je jako dobra vest.
Čemu onda tolika žurba i od EU i od SNS-a da se smandrlja na brzinu taj francusko-nemački predlog?
Kad se kafana zatvara, i neće biti konobara da nam naplati račun? I izići ćemo iz kafane, a da nismo ni platili? tj kao puvonjci?
EU i SNS su iz petinih žila zapeli ko besni da se francusko-nemački predlog, tj priznanje na čekove, potpiše što pre?!
EU i razumem, al što ovi iz SNS-a?!

Savo govori upravo o tome, premotao sam

Dakle sve što treba da radimo je da se pravimo ludi, idemo do vecea, pušimo cigare ispred, naručujemo kiselu i čašu obične
i sačekamo da se kafana samo-zatvori, konobari pobegnu, a mi se odšetamo kao puvonjci!

ali ne SNS je zapeo da se plati sve i odmah i to i više nego što smo jeli i pili!
Ja sam bio za to da se u tu EU kafanu i ne svraća, al kad ste već svratili, poslušajte me barem sada, ako niste do sad!

3CEC9443-44E8-4EEB-8B43-AD6502B32FC4_w1200_r1.jpg

1677064415407.jpeg

Briselski sporazum je potpisan sa EU, potpisnica je bile Ketrin Ešdaun, ne sa tkz. Kosovom, jer Kosovo očigledno ni sama EU ne priznaje. Potpisnici su bili Dači, i Tači, odvojeno, ponaosob, sa Ketrin Ešdaun.

2025, EU će prestati da postoji, a samim tim će prestati i naše obaveze iz Briselskog sporazuma, što je jako dobra vest.
Čemu onda tolika žurba i od EU i od SNS-a da se smandrlja na brzinu taj francusko-nemački predlog?
Kad se kafana zatvara, i neće biti konobara da nam naplati račun? I izići ćemo iz kafane, a da nismo ni platili? tj kao puvonjci?
EU i SNS su iz petinih žila zapeli ko besni da se francusko-nemački predlog, tj priznanje na čekove, potpiše što pre?!

Dakle sve što treba da radimo je da se pravimo ludi, idemo do vecea, pušimo cigare ispred, naručujemo kiselu i čašu obične
i sačekamo da se kafana samo-zatvori, konobari pobegnu, a mi se odšetamo kao puvonjci!

ali ne SNS je zapeo da se plati sve i odmah i to i više nego što smo jeli i pili!
Ja sam bio za to da se u tu EU kafanu i ne svraća, al kad ste već svratili, poslušajte me barem sada, ako niste do sad!

Pogledajte prilog 1300329
kad je jugoslavija prestala postojati, zasto nisu prestale i obaveze republika u odnosu na dugovanja ili imovine u inoistranstvu, recimo imala sfrj apartman od 50 miliona dolara na menhetnu, i amerika trebala da kaze opa, nema sfrj vise - ovo uzimamo mi. Ali nije to tako

kad je jugoslavija prestala postojati, zasto nisu prestale i obaveze republika u odnosu na dugovanja ili imovine u inoistranstvu, recimo imala sfrj apartman od 50 miliona dolara na menhetnu, i amerika trebala da kaze opa, nema sfrj vise - ovo uzimamo mi. Ali nije to tako

Zato što je Jugoslavija imala NASLEDNIKA, EU neće imati naslednika,
barem ne pravno obavezujućeg za ikoga normalnog,
jer svaka bi zemlja mogla reći da je baš ona naslednik, smešno.
...
tebi se ovo svidja što će se desiti ili žališ za raspadom EU i što će Kosovo ponovo biti Srbsko?

lupetanje, samo da bi se postavljac posrao po interesima drzave srbije

A interes je šta? Briselski sporazum?!
Gazivode?
Elektrokosovo?
Pozivni broj medjunarodni?
Granični prelazi?
Lične karte kosovske?!
tablice registrarske kosovske?
kosovo* u olimpijskom komitetu?

TO JE INTERES ŠIFTARA ALI NE I SRBA!
možda onih srba koje predvodi ŠIFTAR?!

Zato što je Jugoslavija imala NASLEDNIKA, EU neće imati naslednika,
barem ne pravno obavezujućeg za ikoga normalnog,
jer svaka bi zemlja mogla reći da je baš ona naslednik, smešno.
...
tebi se ovo svidja što će se desiti ili žališ za raspadom EU i što će Kosovo ponovo biti Srbsko?
treba narod na kosovu valjda da kaže šta bi i kako bi.
A čim se nešto raspadne, oni delovi od kojih je to bilo sastavljeno su naslednici. Neko više neko manje u zavisnosti od toga koliko dugo i koliko puno su ulagali i učestvovali, tako da nadleđe eu će biti najviše u nemačko francuskim rukama, ali i po nešto holsndiji, belgiji, italiji...

Па добро бре, јел' све морају на ружнији начин да нам објашњавају ?!

Ајде једном нисмо веровали да би неко некога бомбардовао,
мени лично је то било невероватно !

Али се показало да на Западу живе неки другачији људи од оних из бајки мога детињства.
Сада смо свесни да и на Истоку живе исти такви !

Невероватно.

Е време је да престанемо да верујемо и не верујемо,
већ да почнемо да се понашамо у складу са законима џунгле у којој смо !

Јел' знате да дивље животиње не спавају ?
Нема бато спокоја - фрка и преживљавање је непрестано !

2025, EU će prestati da postoji,
Ukratko - neće. Takvih lupetanja je ovda postavljano ko zna koliko godina unazad.
Nego, da li je Rusija slučajno garant nečega na Balkanu? Nije? Odlično! :mrgreen:

Косово никад неће моћи да буде посебна држава без помоћи и подршке Србије, а мислим да је Приштина у Александру Вучићу нашла јаког, доброг и поузданог савезника. Јер, оно што нису могле да учине НАТО бомбе, то је онако елегантно и у миру Александар Вучић препустио Приштини. Овим речима члан Народног покрета Срба са КиМ и некадашњи народни посланик Марко Јакшић коментарише ултиматум који је у виду немачко-француског плана за Косово постављен пред Србију.​

https://srbin.info/politika/jaksic-...-ukrajina-a-kim-ce-da-preda-velikoj-albaniji/

Косово никад неће моћи да буде посебна држава без помоћи и подршке Србије, а мислим да је Приштина у Александру Вучићу нашла јаког, доброг и поузданог савезника. Јер, оно што нису могле да учине НАТО бомбе, то је онако елегантно и у миру Александар Вучић препустио Приштини. Овим речима члан Народног покрета Срба са КиМ и некадашњи народни посланик Марко Јакшић коментарише ултиматум који је у виду немачко-француског плана за Косово постављен пред Србију.​

https://srbin.info/politika/jaksic-...-ukrajina-a-kim-ce-da-preda-velikoj-albaniji/

Umesto da odugovlače SNS+Srbska lista panično traže rešenje statusa Kosovo
što pre?! A nama to nije u interesu.
Pa za čije interese rade onda SNS+Srbska lista? Kad se pobroji od 2013 do sada, porazi sve!
Čije to pobede predsednik stalno broji? Ja vidim samo poraze....

Zabunio si se.

Međunarodni ugovori vrijede i nakon raspada neke države te formiranja novih na njenom mjestu. Recimo, Osimski sporazumi postignuti između Jugoslavije i Italije i dalje su na snazi, iako Jugoslavije nema već odavno.

Zabunio si se.

Međunarodni ugovori vrijede i nakon raspada neke države te formiranja novih na njenom mjestu. Recimo, Osimski sporazumi postignuti između Jugoslavije i Italije i dalje su na snazi, iako Jugoslavije nema već odavno.

EU nije DRŽAVA.
Neće imati NASLEDNIKA.
Ne samo to, neće postojati ni politićka volja da se ti sporazumi uopšte i primenjuju.
NIKOGA VIŠE NEĆE BITI BRIGA, kad se EU bude raspala za tamo neko Kosovo*
niti je prosečnog evropljanina i sad uopšte briga za to Kosovo*
....
TO JE PRIVATNI POSAO ŠAČICE EU KOMESARA!
Treba imati u vidu da se ti pregovori ne vode o statusu Kosova, vec su tehnickog kataktera…

to je bilo do 2013, OD 2013. se vode STATUSNI PREGOVORI.
sa jasno naznačenim ciljem o MEDJUSOBNOJ NORMALIZACIJI ODNOSA
ILITI MEDJUSOBNOM PRIZNAVANJU!

EU nije DRŽAVA.
Neće imati NASLEDNIKA.
Ne samo to, neće postojati ni politićka volja da se ti sporazumi uopšte i primenjuju.
NIKOGA VIŠE NEĆE BITI BRIGA, kad se EU bude raspala za tamo neko Kosovo*
niti je prosečnog evropljanina i sad uopšte briga za to Kosovo*
....
TO JE PRIVATNI POSAO ŠAČICE EU KOMESARA!
1) Europska unija se neće raspasti 2025. godine, a ni najmanje 20-30 godina kasnije. Možeš slobodno uzeti u računicu da će EU postojati trajno za tvog života, neovisno o tome imao ti sada 20 ili 60 godina.

2) Europska unija je politička zajednica nastala udruživanjem država. Njenim raspadom bi se suverenitet i prava EU-a vratili na države članice, a samim time bi te bivše države članice bile garanti međunarodnih ugovora.

Evo, malo sam pogledao što piše o tom Briselskom sporazumu. Njegovi potpisnici su jedino politički predstavnici Srbije i Kosova. Europska unija je bila samo medijator i nema druge veze s tim sporazumom. Taj sporazum vrijedi dok postoje Srbija i Kosovo, a EU se što se tiče tog sporazuma može raspasti sutra, a da to ne utječe na sporazum.

A interes je šta? Briselski sporazum?!
Gazivode?
Elektrokosovo?
Pozivni broj medjunarodni?
Granični prelazi?
Lične karte kosovske?!
tablice registrarske kosovske?
kosovo* u olimpijskom komitetu?

TO JE INTERES ŠIFTARA ALI NE I SRBA!
možda onih srba koje predvodi ŠIFTAR?!
jake reci, ali prazne

srbija se vec oruzano branila na kosmetu od pobunjenika i borila sa stranim agresorima. ili mi se sve to ucinilo

za to vreme je ovde aktivno busila srbiju peta kolona. a onda kada smo vojno napadnuti dosli su na vlast, i sve su predali. SVE

laz je da danas kosmet brane ds ostaci i bosko zvani kamen za kupus. oni samo nastavljaju ds direktive

navedene stavke su politika zapada korak po korak. cak su do pre par godina govorili da nezavisno kosovo nije uslov za ulazak u eu, lagali su, nista novo

sta brani AV? prvenstveno ljude koji dole zive. moja supruga ima kucu u kojoj su i danas uck. u centru djakovice, i?

sukob sa nato i siptarima? moze, i koliko bi trajao? i na sta bi licila srbija posle toga? kosovo u tom slucaju da ne pominjemo. mnogo ste neodgovorni i neozbiljni

AV se bar bori za srbe, dole i ovde, za razliku od ds bulumente koji su sa radoscu se odrekli kosmeta. niej isto

Back