Thucydides Gost Poruka 4.551 24.05.2017. u 19:03 - Brisanje tema. #1 Ne znam koliko tema mi je nestalo, sve su bile naucnog karaktera. Npr. tema o pederastiji u staroj Grckoj. Kome moze to da smeta?
Ne znam koliko tema mi je nestalo, sve su bile naucnog karaktera. Npr. tema o pederastiji u staroj Grckoj. Kome moze to da smeta?
greba Buduća legenda VIP Poruka 28.672 24.05.2017. u 19:42 - Brisanje tema. #2 Thucydides: tema o pederastiji u staroj Grckoj. Kliknite za proširenje...
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 24.05.2017. u 20:17 - Brisanje tema. #3 Thucydides: Ne znam koliko tema mi je nestalo, sve su bile naucnog karaktera. Npr. tema o pederastiji u staroj Grckoj. Kome moze to da smeta? Kliknite za proširenje... Današnjoj pederastiji ! Na mestima gde se odlučuje. Ljubomorni. Grčka bila superiornija ! Već se ti prešaltaj na "treće oko"...
Thucydides: Ne znam koliko tema mi je nestalo, sve su bile naucnog karaktera. Npr. tema o pederastiji u staroj Grckoj. Kome moze to da smeta? Kliknite za proširenje... Današnjoj pederastiji ! Na mestima gde se odlučuje. Ljubomorni. Grčka bila superiornija ! Već se ti prešaltaj na "treće oko"...
ranjeni Zoro Elita Poruka 21.566 24.05.2017. u 20:25 - Brisanje tema. #4 ot'te na četresplus, da o tome prozborimo..
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 388.565 24.05.2017. u 21:02 - Brisanje tema. #5 Thucydides: Ne znam koliko tema mi je nestalo, sve su bile naucnog karaktera. Npr. tema o pederastiji u staroj Grckoj. Kome moze to da smeta? Kliknite za proširenje... Grcima...
Thucydides: Ne znam koliko tema mi je nestalo, sve su bile naucnog karaktera. Npr. tema o pederastiji u staroj Grckoj. Kome moze to da smeta? Kliknite za proširenje... Grcima...
Thucydides Gost Poruka 4.551 24.05.2017. u 21:05 - Brisanje tema. #6 Teme sa grckim pismom nisu ukljucene u rezultate pretrage kad kliknem na "teme koje je postavio korisnik".
Teme sa grckim pismom nisu ukljucene u rezultate pretrage kad kliknem na "teme koje je postavio korisnik".
Rocknrollsores Poznat Banovan Poruka 9.400 01.08.2017. u 19:41 - Brisanje tema. #7 Danas su zasticenija prava pedera i lezbejki ,nego prava kada pricas o Bogu.