Dany6
Zainteresovan član
- Poruka
- 348
Poz ekipa,juce nesto provjeravam na tel i vidim da mi na tel 9.5GB zauzima ovaj "Other/Ostalo" fajl,pa me zanima sta se u tom fajlu nalazi i kako da oslobodim memorije sa tog fajla?Jel se u njemu nalaze samo neke "nebitne" stvari,npr cache ili sta?
Juce sam uspjeo ocistiti oko 3GB tako sto sam uradio onaj "deep clean" u fajl menadzeru i ocistio cache iz nekih apk.I onda ulazio u jedan po jedan fajl u menadzeru i brisao nepotrebno,ali sam nasao jedan fajl u kojem ima 3GB ali nisam siguran smijem li to brisati.Kada otvorim ovaj fajl sa slike 5. otvori mi video na kojem su kao snimljene slike i pusta ali ubrzano ih prelistava na 100x brz,pa me brine ako njega izbrisem i ove ostale fajlove,da ne bi izbrisao i slike iz galerije?
A ove ostale fajlove ne mogu otvoriti uopste,tako da ne znam sta su....
Nalaze se u MIUI/gallery/cloud/cache,kao sto se vidi na slikama.
SLIKE
Juce sam uspjeo ocistiti oko 3GB tako sto sam uradio onaj "deep clean" u fajl menadzeru i ocistio cache iz nekih apk.I onda ulazio u jedan po jedan fajl u menadzeru i brisao nepotrebno,ali sam nasao jedan fajl u kojem ima 3GB ali nisam siguran smijem li to brisati.Kada otvorim ovaj fajl sa slike 5. otvori mi video na kojem su kao snimljene slike i pusta ali ubrzano ih prelistava na 100x brz,pa me brine ako njega izbrisem i ove ostale fajlove,da ne bi izbrisao i slike iz galerije?
A ove ostale fajlove ne mogu otvoriti uopste,tako da ne znam sta su....
Nalaze se u MIUI/gallery/cloud/cache,kao sto se vidi na slikama.
SLIKE